Diskuze

jak se pridava do galerky ?

dneska smetak bomba =) prijel sem kolem 3ti, hnedka po praci.. chvili slabej vitr, chvili silnej a v tech silnejch chvilich prvni polety s pucenou frenzynou ze strane dolu =) no parada, poryvu jen malo, vitr nejsilnejsi tak kolem 8mi.. dodam fotky hned jak se mi dostanou do ruky =)
taky tam bylo par lidi, co jeste neprispeli, tak sem je odkazal na tenhle web a prej se pridaj ke sdruzeni, smetak se jim libi..
tomex: 4km je uz asi zbytecny no..

To monk: uz sme se s dedkem taky zajimali

To codlik: jojo toho draka jezdim ja muj tel: 777329447 nebo ICQ: 126660520

Nazdárek, mam dotaz, ve vasi fotogalerii jsem videl ze nekdo ma kita ss ranger, chtel bych se zaptat na vase hodnoceni tohoto kita. Chci si ho koupit na zimu tak shánim zasvecene info, ne zadne reklamni reci. Dik za kazdy nazor

ty poryvy sou dost neprijemny.. =/ vcera me to vypeklo i s moji klidnou 6kou... chtelo by to najit nekoho kdo bydli v tech barakach vedle a slozit se mu na neco takovyhodle.. http://www.meteostanice.cz/info/Meteorologicka-stanice--komunikace-s-PC--4055/

Pred dnesnima poryvama me zachranilo pichnute kolo ale jinak to jezdilo a tahalo do vzduchu dobre...

Jestli se tam dostanu tak az vecer a to jeste mooozna

Wow dneska je ale predpoved...asi bude testing posecene plochy ne?

Tak jsem konečně našel přijatelnej spoj...až půjdu z práce, tak někomu z vás zavolám, jestli má cenu, tam ještě jezdit...rád bych pomohl

tak na to peč, večer už budem vypálený,... z toho slunce

tak jsem si to myslel správně, jen mě zaráží ty posraný spoje ... nejdete tam náhodou někdo kolem 18,00, že byste mě vzal s sebou? pracuju na ipáku a jsem schopen se někam klidně přiblížit...
díky za info

Je to tady: http://www.mapy.cz/#x=133450496@y=135740736@z=14@mm=FP@ax=133448000@ay=135740416@at=SME%C5

Čaff všichni,, já bych taky přijel pomoct, ale nejdřív tam budu kolem 18,45, navíc nevim, kde to tam je...zkusim kouknout na mapy..

nazdar drací,
no to bude teda rychta, chehe. zkusím se poptat ještě po nějaký druhý, třetí sekačce a nějak snad po póledni také dorazím.....

oukej....dorazim po praci

Savo: super. Mrkni do clanku prvni sekackobrigoska ve stredu...

Jak je to se sekanim?....abych stihnul nabrousit

date zejtra nekdo smetak nak driv? ja tam chci bejt po 10ty

Kategorie: ostatní
Návštěv: 100597
Dnes: 1
Online: 2
to monk: do galerky muze pridavat jen dedek aby se nepresvyhnul limyt webu zadaco... v nedeli bude snad u pc tak to snim pober jak na to..