Diskuze

pokud bys potreboval objasnit zneni noproblemo 777 329 447 nebo ICQ 126 660 520 ci tomex@psal.cz

Cau cuco. Jelikoz si zde na webu pravidla precti a tim si sznamen. Vidim o co ti jde ale bod 19 jasne rika....

Ahoj,
podle pravidel Smeťáku: Pravidla využívání a údržby travnaté plochy v obci Uhříněves
1. Přístup je povolen kdykoli a komukoli, pokud neničí travnatý povrch kiteparku, neznečisťuje či neničí park a okolní přírodu.
17. Každý kiter, který není členem klubu má vstup povolen za předpokladu, že je předem seznámen s pravidly kiteparku (osobně, telefonicky, písemně).
se chci zeptat na koho se obrátit, ohledně seznámení s pravidly kiteparku(písemně). Až bude přijatelný vítr, tak bych si chtěl na Smeťáku vyzkoušet mého prvního draka. Díky za radu.

Jeste k tomu golfu ten tam opravdu mel bejt ale zkrachovalo to prave i na majitelich od kterych mame pronajate pozemky. Ti si to neprali. Kdyz nekoho bude zajimat proc tak zodpovim na zasedani kmenove rady

Cus ano kurevskej problem. Jenki vyrobil cedule vyzvednu je u nej a jakmile je budu mit koupime beton a vyhlasim brigadu - vykopat diry a zabetonovat cedule. Pak jen budem doufat ze je nekdo neurizne...

Ty vole ty pejskaři co tam choděj na vlečku, co tvrděj že si to chtělipronajmout a že tam bude golf mě pěkně serou! To že počkám až ten pes najde tu vlečku apak až mužu jit na pole OK...ale ty vykopany díry sou na houby! Asi by to chtělo ceduli s Pravidlama na zapíchnout na cestu!

to Kopyler: zatlač slzy, kapesník ti podávat nebudu

to scooby: to místo znám myslíš, že by se tam dalo jezdit na mountainboardu???Nebo je to jen pochozí???

Tolik pochopení na jednom místě asi se rozpláču

JJ to právě chápu, proto na to taky beru ohled

Jde jen o to, ze se vsichni skladame aby se to dalo povozovat a udrzovat a hold se bohuzel najdou vychcPIP, kteri uzivaj na ukor nas vsech...
P.S. Pripominam vsem, ze je i ve vasem zajmu lidem, ktere neznate podat informace...

to Tomex: cus, ani bys nevěřil, jak moc na tu výplatu čekám

To scoo8y: cus hele nejsme nelidi, takze staci prislibyt ze se zapojis financne jak ti prijde vejplata a normalne chod litat...

to tahosh: správně. místo neřeším

to scoo8y .. super fotky..dle mě když nemáš problém s místem dobrý to tam nasypat všechno, alespoň si každý vybere co chce..

Co není bude příště

to Kopyler: jj fotky jsou malo akční.. příště budou snad lepší... byl jsem tam jen chvilku, protože jsem měl jenom košili a byla mi fakt kosa

vedle těch dvou vodních nádrží... včera jsem tam lítal jen chvíli, protože mě to na ručkách dost zmohlo

Mrkni na fotky od monka ty sou super...Skoro na každý fotce nějakej tríček sice od jednoho člověka ale je tam

Scooby fotky dobrý ale chtělo by to víc akce...Jsou tam asi jenom 2 nebo 3 fotky v akci jinak je to nic moc

Btw odkud jsou ty první fotky cos fotils??

Kategorie: ostatní
Návštěv: 100597
Dnes: 1
Online: 2
to Tomex: díky, pravidla jsem nastudoval. Bodu 19 rozumím na 100%, zatím nevím zda budu pravidelně navštěvovat Smeťák, jakmile se tak stane, tak se ihned budu chtít stát členem klubu a vzít na sebe všechny povinnosti člena.