Diskuze

http://picasaweb.google.cz/sajner tak tady pár fotek co jsem slíbyl další budou

Bohužel makám ale myslim si že už tam bude asi dost frišno obvzláště pak na rujáně

nevezme me nekdo tenhle vikend kamkoli na vodu? Dokavad to neni zamrzly...Neusiedler/eurosee, rujana..cokoli!!!

ok chápu np o víkendu to tam nakopu a pošlu link ...jdu se najist a jedu lítat začíná foukat víc a víc

Fotky davejte na picasa!! ty se daj pak vlozit sem aniz by zrali misto na webu.

Dachau: vítej v bandě, fotky sem může dát jen admin, tak je někam prdni, pošli mi odkaz mailem: alohaaa@seznam.cz
a já je sem umístím, stejně tak ostatní, kdyby jste chtěli...

Nazdarek

Jo jo bylo krásně...Ještě teďka to vidim

docela pekny video

jinak dneska exkluzivni, kdybych neznicil dva plaste u MTB tak bych tam jezdil snad jeste doted..

No to je pěkný, teď se tam chystám.

Vodpaly my matky na boardu tak sem to uz zabalil, ale kdo dnes nejde jezdit prohloupi...Je tam teda asi 8kitu a videl sem prichazet paraglide...takze bez semaforu hrozi srazka...

Zdary, chtěl bych se dotázat zda nevíte kde levně(ji) sehnat brzdu v-brake na MBSko, vím že mě tu asi pohlásíte že kiterovi je k ničemu a "správnej" downhillák ji nepotřebuje,ale když chcete jet po Praze třeba do školy(kteroumáte pár kiláčků z kopce) tak se celkem šikne...dík

Hoj
v sobotu se chystáme na mega pojezd freeride

DĚDKU,FILIPE,STP A SPOL... co si rádi občas provětráte kolečka z kopce...pojdtě taky pojezdit (lokalita - břežany u zbraslavi,luxusní pojezdy) pojedem tam tak po desátý dopol. víc na www.hardtym.banda.cz jak jsem koukal winda žádnej zázračnej asi nebude... aloha mára

jasny ale verte ze ty cedule beztak moc nepomuzou protoze kdyz tam nikdo z nas nebude stejna tam s tema psama pudou je to hold o lidech... Dulezity je to tem lidem, kdyz je nacapete v prtelskem a slusnem pohovuru vysvetlit...

fajn napad s cedulema, ty diry me pekne kakaj, uz me parkrat rozhodily.. mam doma rozbitej obrovskej keramickej kvetinac, tak muzu par der zasypat, ale do budoucna by to asi moc nepomohlo.. priste ho vezmu sebou

Kategorie: ostatní
Návštěv: 100597
Dnes: 1
Online: 4
panoramatické fotečky ze sekání jsou http://picasaweb.google.cz/sajner/SekNSmetKu#