Diskuze

Co takhle zas udělat nějakej výlet do zahraničí?Třeba společná rujána?Třeba jenom na weekend jelikož spousta z nás maká a dovolená je nedostatkový zboží?Měl by vlastně někdo vůbec zájem?Já se tam vypravim v průběhu příštího měsíce kdyžtak sám ale víc lidí=větší zábava a větší kalba ikdyž za EURA

to scoo8y: Ahoj, nějakej trapéz scháním, nebudeš někdy na smeťáku? Nebo se někde sejdeme? napiš mi na pzeleny@seznam.cz dík

hele nech si toho jooo

Ještě že to paní nezkoumala po gramatické stránce

I když je fakt, že se za třetí řádek nedostala.

Dík všem, co se zúčastnili včerejší brigády. Cedule jsou zabetonovaný a už sklidily "úspěch" v podobě fakující důchodkyně :-). Vysbíráno opět několik tun kamení, teď už jen posekat a bude z toho mega aréna.

taky mám na prodej kite PETER LYNN HORNET 5M2 a vše co k němu patří. Kdyby měl někdo zájem.

Kucííí nemáte někdo zájem o trapéz North?

->Matouch: dej si bazar na harakiri a vyhledat trucky...ty moje (Tomas Radil) porad prodavam, nevim jetli bych rek ze sou tvrdy...proste trucky co nejsou stelovatelny, ale furt lepsi nez sk8tovy...nevim co za ně...se domluvíme...1200 je asi moc kdyz se nikdo neozval...

Čus, shánim nesk8ový trucky na MBS...jestli se někomu doma neválej nějaký...tvrdší. Min. rok sem tam u Vás byl 1 jezdit, letos to vidim na častějc, takže brigoška + prašule no problem... brigošku můžu i v tejdnu... beztak dělám hovno

Tenhle vejkend Mushow opening a ten dalsi HRKR opening oboji na mlynech

Bez vás to neni ono kluci..Škola i ježdění v pohodě vešli sme se oni jsou skladní i když jejich buggynář (2 den s kitem) to krossil dost neohroženě

Cest? Jak to tedy probehlo? Jezdeni a kiteskola na jednom fleku? Pohoda? Jo brigadicka by fakt chtela, problem je jak pise dedek ted sou kiteboardingove akce, takze vetsina lidi je fuc... Jestli ches svolat brigadicku tech co tady zustanou noproblem muzem to tady zadat do kalendare s prihlaskou.

Brigádu by potřeboval Smeťák jako prase drbání, zasypat díry a zase posbírat šutry, aby se mohlo v pohodě sekat tam, kde se ještě nesekalo. Tyhle prodloužený víkendy bude většina z nás asi na vodě, jsou různý akce, ale kdo zůstane v Praze, iniciativě se nebrání...

Našel se panel od rádia!!! Komu chybí, at mi callne na 775963147

Čau volové a krávy. V neděli občas i 15m/s ale šlo to...škola kitesport je mi sympatická. Hele chtělo by to brigádu jak sviňa! Dědku, Tomexi ted budou 2 prodloužený víkendy (já vim že hodně lidí pojede pryč ale hodně jich zase nebude mít co dělat..) pokud nemáme prachy na sekání (rozšířit dokavad z toho neni buš!) tak bych přivezl alespon kolečko a rejč vykopat ty šutry, zaházet díry, sjednotit šutrohromady na jednu... což?! Neni čas na pořádnou zadíračku?

Čus bejci a kočičky. Jednáme s několika kite-školama o provozování jejich kurzů na Smeťáku, samozřejmě za penízky, které bychom investovali do sekání a tedy rozšíření plochy. Tento víkend tam bude jedna škola na zkoušku, tak jen abyste se nedivili, co je to tam za bordel, je to ofiko domluvený, tak se k nim chovejte slušně :-), dík, Dědek.

Ty bláho a to sem si jako měl pamatovat kdy sem to zaplatil??Nemáte to náhodou někde napsaný??To datum si vůbec nepamatuju a už to rok asi bude co sem to platil naposledy.Jo a ještě jedna věc schánim nějakej batoh na kity a prkna nevíte někdo o něčem??Potřeboval bych poradit do čeho jít a čemu se případně vyhnout jestli máte někdo nějaký zkušenosti??budu rád za každou radu díkes.

To Green: platba dorazila :-)

Kategorie: ostatní
Návštěv: 100597
Dnes: 1
Online: 3
O vikendu sem byl na Eurosee a zklamani v podobě větru jinak předpoved byla 8-12m/s...a spot je uzasnej..
Bude zas nejaka ta brigada (ve ctvrtek) Tomexi?