Úvod » Diskuze

Diskuze

Jméno:
Jste zaregistrován? Přihlašte se.
Text:
:))) :) ;) :| :((( :( :L 8| X| (devil) (boss) (omg) (smoke) (time) (beer) (light) (hearth) (letter) (foto) (kiss)
Osobní profil ctiry | 11.06.2009 15:06
Pánové ono sice prší ale dedex rika ze tam prej dneska traktorista řádí...tak pokud víkend dejchne tak sem tam celou sobotu i s grillem :D
Osobní profil cada16 | 09.06.2009 22:16
Zdar, nasla se jeste helma, tak napiste kdo ji postrada a sejdem se na smetaku. Snad nenajdem pod kopcem jeste toho majitele obou veci.
Osobní profil Matouch-Ricany | 09.06.2009 18:33
Čus, jak je to s tou hospodou?.... jinak hlásim jenom jedno klíště z pondělí...
Osobní profil Tomex | 09.06.2009 8:44
Najdi k tomu panelu jeste spodek radia a pak ti rikam ze je moje
Osobní profil ctiry | 08.06.2009 20:20
pár členů přibylo zkusim to ještějednou: mam doma nalezenej panel od radia! Co? Nikdo?
Osobní profil dedex | 04.06.2009 10:23
Od šutrů je to docela slušně vysbíraný, jen ten kopeček ještě potřebuje vyčistit, ten by taky potřeboval posekat. Při správnym směru větru se to z něj dá slušně posílat dolů a nebo si ho jen tak dávat po celý jeho dýlce, ale jsou tam docela šutry a dopady jsou vo držku. Kopeček: http://maps.google.cz/maps/ms?ie=UTF8&lr=lang_cs&hl=cs&t=h&msa=0&msid=
Osobní profil Mikovsky | 04.06.2009 10:12
Pokud tam nejsou mega šutry tak traktorem v pohodě posekáš cca. fotbalový hřiště za 3-4 hod. Já jelikož stavim tak víkendy mám pracovní, ale v týdnu po 15 hod takřka kdykoli.Jak přijde řemen (Silavco dodává do 14 dnů))jsem ready.
Osobní profil Ledoveee_Kladivo | 04.06.2009 9:51
to je slovo do pranice :-) ja akorat mam ted trochu v praci divocinu a tendle a pristi vikend jsem mimo :-/ ale od 25.6. bych moch mit tak do 13.7. trosku volneji, takze v tomdle terminu by mohla probehnout nejaka veeeelika a radna brigoska, aby sme to meli na leto hezky :-)
Osobní profil jeseter (neregistrovaný) | 04.06.2009 9:49
S tou lištovkou musí být fakt super rovnej terén a úplně bez šutrů.S křovinákem je to sice vopruz, ale když se na každé brigádě budou střídat 2lidi,tak máte za chvíli plac jak kráva.Příště to zkusíme strunou,to by mělo jít rychlejc.Já vím ,že traktorem je to jinej šrumec,ale ty prachy(u nás na dědině je to v pohodě,řeknu: strejčku vemte koně a sekačku a já vám dám 2 litry slivovice.Tak zas příště, čus
Osobní profil Mikovsky | 04.06.2009 9:48
Ahoj, mám traktora Husqvarnu starýho dědečka , čekám na klínovej řemen pro pohon sekání, do týdne snad přijde. Můžem na to vletět a posekat pořádnej kus.
Osobní profil ctiry | 04.06.2009 9:37
to Matouch...listovka secvakne mezi ty zuby sutr a je v haji...v pujcovne byli 2x mimo provoz prej se to sere...Dik zes Jindrovi pomohl. Chce to nastoupit s hrabema nebo se to zaslape a zahnije?
Osobní profil Green (neregistrovaný) | 04.06.2009 8:07
Jeseter toho včera posekal pořádnej kus. Dá se na tom parádně jezdit a hned je plac o hodně větší. Jestli bude brigáda rád přijdu. Jesetere je to super DÍKY.
Osobní profil Matouch (neregistrovaný) | 03.06.2009 17:44
Tak jako kroviňák ok, ale voser hroznej....Námět k zamyšlení: Koupit lištovou sekačku...(starší cca 10kk).. velký záběr..malej voser..pak ale zbude spousta zelenýho odpadu... nejlépe pro nějakýho kolchozníka pro krávy, koně... ti by si to i podle mě sesbírali a odvezli.. a pak už si jen udržovat "anglickej" Za předpokladu, že to tam bude větší se přidá i víc lidí.... opačně to myslim nefunguje..Vidim to na sobě
Osobní profil Lukeeno | 03.06.2009 13:49
Takže na víkednovou akci bychom byli už dva...ja v týdnu taky nestíhám...můžu nabídnout ruce, nohy ale nemám nástroje...
Osobní profil Matouch (neregistrovaný) | 03.06.2009 11:37
Zajedu tam něco po jedný...snad ještě bude stát na nohou...
Osobní profil Ledoveee_Kladivo | 03.06.2009 10:58
Tak to je bombardak!!! moc rad bych mu pomoch, ale tezko se utrhnu z worku driv nez vecer a zrovna dneska tak hezky fouka. Stejne tak me i stve, ze brigady behem tydne nemam moc sanci stihat . . . ale kdyby se dala dohromady nejaka vetsi celovikendova brigada, tak jsem jedine pro. Sice obcas travim v praci i vikendy, ale kdyz se to dobre naplanuje, tak moc rad prilozim ruku k dilu. Jeste jednou se pridavam k velikemu diiiiiky Jeseterovi
Osobní profil ctiry | 03.06.2009 9:19
pánové Jeseter je opravdu formát! Sám ted seká na smeťáku se svým trojzubcem! Je mi lito, ze vsichni dneska pracujem pac fouka pekne a kdyby tam mel spolecnost urcite by se mu litalo a sekalo lip. Bude tam do 16h tak kdyby se nekdo urval z prace driv bezte ho podporit! Jinak sem mu rek at neplati clenskej prispevek (dostane se sem z Moravy malo...), ale povazujme ho za clena. Punks not dead kamo klobouk pred tebou dolu!
Osobní profil ctiry | 29.05.2009 16:40
775963147 hele musi to bejt ale suchy taky s tim tak na 100% nepocitej Jinak kdybys netrefil Smetak tak se sjedem na Opatove.
Osobní profil jeseter | 29.05.2009 14:34
ctiry:počítej se mnou,že určitě přijedu ve středu 3.6. cca 8 00 hod..Napiš mi tel.číslo

Kalendář akcí

« 04 / 2025 »
Po Út St Čt So Ne
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930    
Nejbližší akce
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery