Diskuze

Stále na prodej http://www.aukro.cz/item657353230_peter_lynn_hornet_5m2_super_stav_skoro_novy.html

Zdar, nasla se jeste helma, tak napiste kdo ji postrada a sejdem se na smetaku. Snad nenajdem pod kopcem jeste toho majitele obou veci.

Čus, jak je to s tou hospodou?.... jinak hlásim jenom jedno klíště z pondělí...

Najdi k tomu panelu jeste spodek radia a pak ti rikam ze je moje

pár členů přibylo zkusim to ještějednou: mam doma nalezenej panel od radia! Co? Nikdo?

Od šutrů je to docela slušně vysbíraný, jen ten kopeček ještě potřebuje vyčistit, ten by taky potřeboval posekat. Při správnym směru větru se to z něj dá slušně posílat dolů a nebo si ho jen tak dávat po celý jeho dýlce, ale jsou tam docela šutry a dopady jsou vo držku. Kopeček: http://maps.google.cz/maps/ms?ie=UTF8&lr=lang_cs&hl=cs&t=h&msa=0&msid=

Pokud tam nejsou mega šutry tak traktorem v pohodě posekáš cca. fotbalový hřiště za 3-4 hod. Já jelikož stavim tak víkendy mám pracovní, ale v týdnu po 15 hod takřka kdykoli.Jak přijde řemen (Silavco dodává do 14 dnů))jsem ready.

to je slovo do pranice :-) ja akorat mam ted trochu v praci divocinu a tendle a pristi vikend jsem mimo :-/ ale od 25.6. bych moch mit tak do 13.7. trosku volneji, takze v tomdle terminu by mohla probehnout nejaka veeeelika a radna brigoska, aby sme to meli na leto hezky :-)

S tou lištovkou musí být fakt super rovnej terén a úplně bez šutrů.S křovinákem je to sice vopruz, ale když se na každé brigádě budou střídat 2lidi,tak máte za chvíli plac jak kráva.Příště to zkusíme strunou,to by mělo jít rychlejc.Já vím ,že traktorem je to jinej šrumec,ale ty prachy(u nás na dědině je to v pohodě,řeknu: strejčku vemte koně a sekačku a já vám dám 2 litry slivovice.Tak zas příště, čus

Ahoj, mám traktora Husqvarnu starýho dědečka , čekám na klínovej řemen pro pohon sekání, do týdne snad přijde. Můžem na to vletět a posekat pořádnej kus.

to Matouch...listovka secvakne mezi ty zuby sutr a je v haji...v pujcovne byli 2x mimo provoz prej se to sere...Dik zes Jindrovi pomohl. Chce to nastoupit s hrabema nebo se to zaslape a zahnije?

Jeseter toho včera posekal pořádnej kus. Dá se na tom parádně jezdit a hned je plac o hodně větší. Jestli bude brigáda rád přijdu. Jesetere je to super DÍKY.

Tak jako kroviňák ok, ale voser hroznej....Námět k zamyšlení: Koupit lištovou sekačku...(starší cca 10kk).. velký záběr..malej voser..pak ale zbude spousta zelenýho odpadu... nejlépe pro nějakýho kolchozníka pro krávy, koně... ti by si to i podle mě sesbírali a odvezli.. a pak už si jen udržovat "anglickej" Za předpokladu, že to tam bude větší se přidá i víc lidí.... opačně to myslim nefunguje..Vidim to na sobě

Takže na víkednovou akci bychom byli už dva...ja v týdnu taky nestíhám...můžu nabídnout ruce, nohy ale nemám nástroje...

Zajedu tam něco po jedný...snad ještě bude stát na nohou...

Tak to je bombardak!!!

pánové Jeseter je opravdu formát! Sám ted seká na smeťáku se svým trojzubcem! Je mi lito, ze vsichni dneska pracujem pac fouka pekne a kdyby tam mel spolecnost urcite by se mu litalo a sekalo lip. Bude tam do 16h tak kdyby se nekdo urval z prace driv bezte ho podporit! Jinak sem mu rek at neplati clenskej prispevek (dostane se sem z Moravy malo...), ale povazujme ho za clena. Punks not dead kamo klobouk pred tebou dolu!

775963147 hele musi to bejt ale suchy taky s tim tak na 100% nepocitej

ctiry:počítej se mnou,že určitě přijedu ve středu 3.6. cca 8 00 hod..Napiš mi tel.číslo

Kategorie: ostatní
Návštěv: 100597
Dnes: 1
Online: 1
Pánové ono sice prší ale dedex rika ze tam prej dneska traktorista řádí...tak pokud víkend dejchne tak sem tam celou sobotu i s grillem :D