Diskuze

Jo jo simka by se hodila a kitewing chci taky vidět v akci

Vsek Holub: cece to dotahni to si chci zkusit :-)

Vašku Holube: na Smeťák rozhodně patříš, větrnné hračky všeho druhu včetně kitewingu jsou vítány :-) , doraž na akci v sobotu, bude to zajímavé zpestření, snad foukne...

for dedex: jezdím na longboardu na asfaltu, ale na smeťák bych si vzal mountainboard

Vcera jsem to videl ze cvicaku, vypada to pohadkove

Zejtra sem tam pecenej smazenej ...

ted jsem se tam byl podivat a na telefon jsem nenarazil, ale nasel jsem tam p o s e k a n e j Smetak. Je toho 8 hektaru. Neni to zadnej golfovej travnicek, chtelo by to jeste prejet tim trakturkem, jak jste tady nekdo nabizel. Zejtra ma docelat fouknout, co vy na to?

hele jestli ho najde nekdo chytrej tak mas SIMku zpatky, pac si myslim, ze mu staci rani rosa a pristroj bude out...

Cus. Sem tam zustaval posledni..ale nevidel jsem ho :-(

Přidávám do ztrát a nálezů můj ošklivej telefon sony ericson a v něm moje krásná simka ztracená v sobotu.Když sem odcházel ještě tam byl jeden kiter mě neznámý ale třeba ho našel

Vašku Holube: no problema :-) a na čem s ním jezdíš?

Zdravím všechny, chtěl bych se zeptat, jestli se může na Smeťák i s kitewingem

cada16: Ahoj, nalezená helma je moje.Nálezce nemine odměna

Prosím ozvi se mi na 608606754 Dík.

du bez grillu

zajedu na smetak zejtra az po 13h...musi to trochu proschnout po dnesnim džihádu

My to bohužel nedáme, pracovní víkend. Že Michala moc zdravim, přeju co nejrychlejší uzdravení a zapijeme to při nejbližští další možné příležitosti - co Kajtová středa?

nedáte milovice? Jedu tam sice na votvírák, ale hračky beru s sebou, foukat má

alooohaaaa

tak to abych nalozil maso ...

Asi přede hodinou jsem jel okolo a vypadalo to posekaně........

Kategorie: ostatní
Návštěv: 100597
Dnes: 1
Online: 1
Nalezy a ztráty: na smetaku sem nasel zavrtavaci kolík (psí) vim ze je kluka co ma 10tku accesa ale meno jeho??? Noo tak na to sem hlava dubova :-) kazdopadne mam ho v kufru u auta...