Diskuze

A nebo mu hold pudeš ukázat to tvoje auto kde budeš mít nálepku jinak šňůry pryč

Se pepanovi slusne predstavis a pode to v oukeji

mnu . . . inu tak doufam, ze nedostanu na budku . . . pacto sice zaplaceno mam, ale nalepku prosvihnu a stejnak si ji tedka muzu nalepit tak leda na auto

To neni zdarma pro pepana ale za ty vyberci cinnost :-)

kdo byl včera na schůzi, dostal samolepku, kterou si nalepí na prkno nebo bugynu, další budem rozdávat v sobotu na akci, tak kdo máte zaplaceno se u mě hlašte, Pepa dostane jednu zdarma :-)

Mmmm, Pepo mam zaplaceno ... nevim ale, cim se mam prokazovat ...

Doprdele já se ještě motám :-))

Včerejší akce byla povedená.Taky sem rád že sem skončil o něco dříve jinak bych si odřel i něco víc než jenom ruku

ok, tebe necham zit

Prosimte Pepo mam oranzovy prkno a zelenozlutyho draka a mam zaplaceno

chci kref!!!

No pecka konecne poradnej typek :-) Pepo to poznas dobre, clen vy cim se ti prokaze a ten kdo nema ani paru cim se prokazat tak stim si muzes hrat

ok ok, to by slo, kref mi nevadi ale ja poznam kdo nezaplatil ?

. . .popripade odhanet nevrazive duchodkyne s pudlama. . .

Pepo, tak to se docela hodí

ahoj, od malicka sportuji, box, kickbox, karate, a podobne sporty a ted sem vydel tenhle peknej sport moc se mi libi a le mam malo penez sme chuda rodina, moh bych si ten prispevek na smetak nejak odpracovat?

Este ze me paja odezla dom, este ze ten rozkaz vydala :-) pac je mi zle a bylo bz mi jeste hur.... Nevim proc ale maminky vyktorinejch spoluzaku na me rano pred skolou koukaly divne

Tzy we usínám v práci (openspace)... Včera sem nočnim busem přejel svou zastávku asi o 10 stanic a pak sem málem nevystoupil, když sem jel zpět

čau je můj dík. Richard
jestli budeš dneska na letnýtak mi ho vem sebou. dorazim tak v 7:30
Hlava dubová jsem já :-)

Kategorie: ostatní
Návštěv: 100597
Dnes: 1
Online: 3
kitewing http://www.youtube.com/watch?v=0kjNWmH87FI a na snehu http://www.youtube.com/watch?v=SheW2wMhXZY