Diskuze

Trosku jsem se dival o cem je rec ...
http://static.panoramio.com/photos/original/1360178.jpg
ty voel ... waw

Čus bejci,
právě jsem se vrátil z Dánska.Okolí Hvide Sande jsou všude pláže na moři když chcete jezdit ve vlnách,nebo přes silnici ve fjordu pro pohodový ježdění a učení(voda po kolena).Poslední den jsme přejeli trajektem z Esbjergu na ostrůvek Fano.Když jsem viděl tu pláž tak jsem si sedl na prdel.Půl kilometru široká a dlouhá přes celej ostrov-rovnej tvrdej písek.Na celý pláži jeden montas a dvě bugyny,ve vodě ani kite.Fakt paráda.
Vítr 5-6 bez jediné díry.Je to sice 1300km,ale fakt to stojí za to.Určitě se tam někdy vrátím i s kolečkama.

to Ctiry: nojo no je to sileny ta cena ja vim... ale ted uz sam vis proc :-) pozor ale jo ta cena tech 40 je ted akcni jinac to stoji o 5 kapru vic...

Tak chlapci už mi funguje mobil nemám na vás čísla ale mě se dovolat jde takže pokud máte dotazy volejte rád to upřesnim zatim čus a ctiry počítám s tebou číslo mám a nevyseruse na tebe neboj dám ti vědět co a jak...ostatní v utery v sedm na sarce..divoky

ty voe Tomexi procs mi to psycho vubec pucoval dyt to stoji 40 jablek...ja vo takovy palbe nechci ani uvazovat Moc se mi jeho vlastnosti libily

Kopyler, Cada, Lukeeno atd: chlapi asi se na tu Sarku v utery nedostanu coz me sere. Mam rodinou veceri a firemni kalbu. Urcite bych jel! Muzu v 16:30 v patek nastupovat na chodove...pripadne se nekam priblizit s prislusnym casovym zpozdenim. Chtel bych az do pondelka ale klidne pojedu i na dva dny. Tak me prosim soupnete k nekomu do auta a dejte mi na nej telefon at domluvime zbytek. V pripade neprizne pocasi mi nevadi akci o tyden posunout. Muj tel. je 775963147 diky snad se na me nevyserete

Akce na smetaku se bojuzel diky pocasku nevyvedla. Total nowind a dopolko sme jeste zmokli. Zbytek marne cekajicich lidicek to vzdala odpolko. Jen skoda ze de kazdej jn otocil a nezustal aby se dalo vecer zakalit...
Druhej pokus se povede lepe a winda pride taky :-)

Akce je to otevřená dokořán čím víc nás pojede tim víc se pak můžeme večer ožrat a ještě tam budeme mít levnější ubytko jelikož tam pro více lidí pronajímaj celej barák a na jednoho to vychází na 10 éček což mi příde jako docela fér cena ale jenom docela....Takže sraz ještě upřesnim ale sejdeme se na divoké šárce pak už tu hospodu najdu...Takže kdo bude chtít tak v sedm na zastávce doufám, že už budu mobilní zatim stále nic...

Tak vopicacii zejtra na place...

No to ja vim, ale na vejbavu nemám. Takže sem se pravě rozhodnul, že na první načapaní neplatiče řežu lajny dle nařízení a jelikož na druhé načapaní můžu delat co chci tak zabavuju vejbavu a když už tam ten neplatič přileze podruhé tak to znamená že má nový lajny

ad rujana..jak moc to je otevrena akce? :-) moc Vas zatim neznam ale na rujanu bych zajel. Auto mam lidi pribrat umim taky

btw: preste to samy co Kopylera me napadlo..jestli ma clovek na kitovou vybavu tak by litra mel jednou rocne dat dohromady...nejsme prece zadny Paroubkove. Jasne jestli zajdes na Smetak jednou rocne asi nebudes platit...ale jinak je to na kazdym co mu jeho svedomi dovoli...jestli platit nebudes a neuvidime te ani na brigadach tak te zadnej cernej pasek nezachrani kiteři sou pěkný nařachanci...což se nejvíc pozná v hospodě

hele Dane Kde na divoky sarce, U Mc Donalda

Málem bych zapoměl kdo bude teda chtít jet na Rujánu tak informační schůzka je v ůterý od 7 hodin na divoké šárce jelikož většina lidí co jedou jsou odtamtud tak proto je sraz až v týhle řiti.Dohodneme se tam jak to uděláme s autama kdo s kým pojede jestli případně někdo nemá odvoz atd atd jo a taky se to bude řídit podle počáska samo na bezvětří tam nejedem a datum je stanoveno na pátek až pondělí poslední v tomto měsíci dle možností všech jedinců.Jelikož nemám zatím telefon jelikož ho nikdo na smeťáku nenašel tak mi nevolejte snad dneska večer bude novej takže případné dotazy až od soboty ale to se uvidíme na smeťáku takže to ani nebude skoro třeba.

Ještě něco málo k těm samolepkám včera sem otom tak přemejšlel a tohle mě vlastně docela zaskočilo :ahoj, od malicka sportuji, box, kickbox, karate, a podobne sporty a ted sem !!vydel!! tenhle peknej sport moc se mi libi ale mam malo penez sme chuda rodina, moh bych si ten prispevek na smetak nejak odpracovat?...............Já nevim jak u vás pepo ale u vás stojej kajty docela dost a když by sis nějakej set pořídil tak tě už tisícovka na sekání aby si nejezdil v jungli nevytrhne. A tu reflexní nálepku bych si taky jednu vzal na noční ježdění v sobotu abych byl vidět.

Evi, jsi hustá, zatim jich je dost, ale kdyby se ti chtělo udělat ty reflexní, proč ne...kdyby chtěl někdo na auto a tak... já osobně bych si dal jednu na pulitr

Ahoj, když takhle rozdáváte ty samolepky, budou stačit?nemám ještě přidělat? můžu je udělat ještě reflexní kdyby ste je chtěli mít zajímavý

Kategorie: ostatní
Návštěv: 100597
Dnes: 1
Online: 3
Tak tohle je vostrý