Diskuze

´..ale vlastně mam kosu

..mam srp nebo elektrickou sekacku

o víkendu si půjčím křoviňák nebo sekačku z chalupy (podle toho co narvu do auta) takže příští tejden můžu nastoupit

To Mikovsky: ntreba se omlouvat nemaka tak nemaka :-) okej sekacky uz sme tri prida se dalsi???? 3 sekacky to uz mame zaber prez metr v jednom slaku :-):-)

Tak budu sice vypadat jako perhuba , ale avizovaný traktor je KO ..nabízím sekačku s křoviňákem a velkou omluvu ...

mohu vzít malou benzínovou sekačku..sice hůře seká, ale alespoň něco... jinak moje ruce jsou k mání

plan zatim zadnej uvidime kolik lidi se prihlasi ze ma cim...

můžu vzít křovinák se strunou.Na kdy to máš naplánovaný?

Zdarec kiteri. Pocasi nam nepreje a ta svina zelena roste a roste. Kdo mate benzinovou sekacku???? Ja jednu mam ze by sme udelali rojnici a sejmuli to trosku niz este at to mame jako "golfac" a nevyroste to tak rychle.

Vcera jsem na smeťáku našel ručky od draka - kdo je postrádáte napište......

Sorry neměl sem ho tam máš recht...Už je tam

mno..to prave neni

Moje číslo je v soupisce u mého profilu ale pro zjednodušení 723508127

Cus v 7 budu snad tam...
2 kopyler: jinak jsem asi lama ale nevidim nikde tlf. na tebe, kdybychom se minuli - jak se jmenuje hospoda kam se de? predpokladam ze se to dohodne v hospode...

huz to vidim . . . to je tam, co je ta tramvajova smycka . . . nhyze v 7 tam

mha . . . zastavku tramvaje sice nevim, ale Mekac umim, takze to snad najdem ;-)

Myslel sem zastávku divoká šárka tramvaj pro upřesnění.Kdo pojede károu může nechat vůz u MC donalda zbytek dojdeme pěšky...

kde je ten sraz? pacto Divoka Sarka je trosku sirokej pojem a moznosti srazu je nespocet ;-)

to je fakt bomba . . . kurna chtelo by to more!!! Jarovi Cimrmanovi se to uz jednou povedlo, skoda ze takovych geniu je tak malo :-D

Kategorie: ostatní
Návštěv: 100597
Dnes: 1
Online: 2
Ctiry vem kosu půjdeš vysekat zbytek smeťáku Já nemám bohužel nic jenom svoje ruce a alergii Jinak výlet na rujánu se nám povedl na jedničku si myslim aspoň podle mě jelikož sem jezdil skoro celé 3 dny a konečně se naučil 360 jednou sem ho dokonce i grabnul ale prej to nikdo neviděl a to jich bylo na břehu aspoň 5 jinak první den paráda druhej den fletík a 3 den parádní vlny v glowe jedním slovem pecka.Jak to viděli ostatní co??Kdy budou vaše fotky na webu??Video od filipa bude k dispozici po sestříhání tomášem a fotky dá snad lukáš někam na web a pak sem hodim link ať se můžete taky pokochat