Diskuze

JInak sekání ještě nic nevim až budu vědět ozvu se...

Ja jdu jezdit určitě ale na vypich jelikož smeťák je silně zarostlej a vypich je ukázkově upraven.....

z tohohle chcat nebude

jakmile me pustej z prace tak jsem tam.

tak co dneska? bude chcát nebo zajezdíme?

jasan jasan zadnej problem mu i zaplatit za pouziti nakou amortizaci...

Nene tohle je někdo uplně jinej...mikovsky je perhuba ale tenhle typek ho ma doma na zahrade.ALe jak rikam muzu se ho zeptat ja osobne jak to s tim traktorem je za jakejch podminek atd atd.Až budu vědět více podám podrobnej report a pak se dohodneme ne??

Dle me mluvis o Mikovskym a ten pak ve finale napsal: | 30.06.2009 12:52
Tak budu sice vypadat jako perhuba , ale avizovaný traktor je KO ..nabízím sekačku s křoviňákem a velkou omluvu

Když je řeč o tom sekání tak mi bratr řikal, že má kámoše kterej má barák pár metrů od smeťáku má k němu zahradu a traktůrek krerym zahradu seká.Na to konto se ptám, jestli by nám ho nemohl pučit a k mému ůžasu mi řekl, že už nám to tady na foru nabízel že ho zdarma pučí jenom za nutné opravy způsobenou špatnou manipulací a benzín akorát něco řikal že by bylo lepší ještě k tomu vzít mulčovač a že by to nemělo chybu a že by sme mohli sekat každej tejden.Nikdo se mu neozval ani že jo ani že ne tak se na nás vyprdnul.Mam to zkusit dohodnout znova??To by nám docela vyřešilo posekanou plochu která se dá sekat traktůrkem né??

mno ja dodavku nesezenu kamos s ni odjel...a sekat jedine vikendy coz je tezky kdyz je tak hezky...ale je fakt ze jetelicek me vyrazne brzdil uz i na castech zcela osekanych

No ja asi uz nedorazim v patek dopo odjizdim do cuziny na vodicku tak se nechci vyrakvit... Smetak: leje pece leje pece - roste jako svine... bohuzel uz stim nestihnu nic delat a dedek je na dovce ale v tydnu uz asi bude. Oenize na puceni rucniho mulcovace jsou takze by je dedek mohl vybrat a nekomu sverit a ten pak zaridil potrebne a ruce na se taky jiste najdou...

Tak sem koukal na to počásko a vypadá to, že se nám sem ve středu něco přižene na čem by se dalo zalítat takže doladit výzbroj a hurá na smeťák a po 5hodině se tam setkáme teda aspoň mě dřív nepustěj z worku....teď mě tak napadá dá se smeťák vůbec jezdit??

Ctiry zatim stále nic bohužel ani já sem neviděl ani fotečku hold sou prostě pomalý....Je to totiž strašnej problém hodit foto na web..btw kde sou tvoje fotos??

btw: vcera se dalo na smetaku hodinku zajezdit a chvilema i zalitat...bourka to hnala pekne pred sebou...skoda ze sme uplne neodhadli kdy i na nas zacne prset...

Kopyler: Kde sou ty fotky?!

co tenhle vikend? pondeli je volno.. nechcete zas vyrazit?
kdyztak mob 608302120

Tak to sem rád pánové že nejste zklamaný.Bylo to trochu pro pokročilejší ale skvěle ste se s tim popasovali ale máte recht, že v tu neděli foukat mohlo aspoň pár hodin

Ad rujana - ja byl spokojenej, v sobotu nadmiru. Vlny mi sice dali trochu pokoupat ale taky zkusenost :-)
priste lepsi predpoved a parada.

Kopyler: jojo mel sem jet ctvrtek - nedele takze moje hodnoceni Rujany je 90%. Az sem hodis ten link na fotky nejaky si postahuju a spolecne s mejma si je hodim na web.
Tomex: muzem sekacku pripadne i pucit ne? Prachy sou?...

kosa je drina prepujcim ti na stridacku moji sekacku... ale musi se pridat dalsi lidi bo trema sekackama to by sme jaksi za celej den neudelali moc znatelnyho :-)

Kategorie: ostatní
Návštěv: 100597
Dnes: 1
Online: 3
Tak co jak to včera jezdilo?Já sem brázdil vypich a bylo to super travička pěkně posekaná a dneska to asi nebude jinak dostaví se někdo na vypich nebo je smeťák sjízdnej??