Originál kolekce na Zoot.cz

Úvod » Diskuze

Diskuze

Jméno:
Jste zaregistrován? Přihlašte se.
Text:
:))) :) ;) :| :((( :( :L 8| X| (devil) (boss) (omg) (smoke) (time) (beer) (light) (hearth) (letter) (foto) (kiss)
Osobní profil ctiry | 15.07.2009 8:47
...tak to vypada ze to budete mit mokry...zkurvenej dest
Osobní profil cada16 | 15.07.2009 8:10
Zdarec, dneska se zastavim, ale na 16tou to nestiham. Spis tak okolo 17ty
Osobní profil vecik | 15.07.2009 8:01
to mikovsky: namísto avízovaného čtvrka bych přijel už dneska kolem půl šestý, vemu tedy sekačku sebou
Osobní profil Ledoveee_Kladivo | 14.07.2009 20:23
to all: rad bych pomohl . . . ale nemam sanci to za svetla stihnout :-( mozna o vikendu ;-)
Osobní profil Mikovsky | 14.07.2009 16:53
ctiry: Tak vezmu jak sekačku tak křovák uvidíme jestli se někdo dostaví .
Osobní profil ctiry | 14.07.2009 15:55
M:ve stredu neprijdu doufam ze ti nekdo helpne...
Osobní profil ctiry | 14.07.2009 15:20
Cada:
Mikovsky: pokud kupujete nejakej benzin tak si berte ucty a pak ukazete Tomexovi, kterou cast za kolik litru benzinu ste posekali
Jestli by slo strunou (trojzubcem) zatnout sekeru do tech casti co trakto vubec neprojel tak by to mozna bylo dobry, páč to vypadá že ten posekanej lán bude za chvilku jak golfový hřiště díky mulčovačům...
Osobní profil Mikovsky | 14.07.2009 13:30
Tak málá změna na sekání smeťáku se řítim zítra(středa) kolem 16 hod...pokud někdo chce pomoci a nemá techniku ,napište vemu křoviňák
Osobní profil Mikovsky | 14.07.2009 8:53
to ctiry:čtvrtek dorazim kolem 16 hod sekačka s mulčovačem a pokud má někdo volné ruce vezmu křoviňák se strunou
Osobní profil cada16 | 13.07.2009 22:51
to vecik: cus, tu sekacku urcite vem, vsechno se hodi a rukou na sekani bude asi hodne. Parada diky
Osobní profil Tomex | 13.07.2009 20:06
Zdarec panove! Cumim co se tady deje Mame neska prvni nowindove odpoledne tak doslo i na pusteni notase jinak sme do ted vecer padali na drzku po celodennim jezdeni ani piv sme moc nedali pac sme usinali :-) Zejtra nam ma zase neco dejchnout aspon na SPEEDA 19 Silwer Arow jenak sme se do ted stridali o 10 a 12 psycha a semtam sla do vzduchu i 15ka... Tak se mejte pekne mi se dem vozrat a doufat ze nam zejtra foukne...
Osobní profil vecik | 13.07.2009 17:45
to ctiry: ve čtvrtek bych mohl přijít po práci tj. v cca 17:30 takže když mi dáš do ruky křoviňák tak mohu řádit do tmy...
Jinak bych mohl vzít takovou malou sekačku (zhruba záběr 40 cm) jak jsem už psal, bohužel nemá sběrný koš ani pojezd takže by tráva zůstávala na zemi... co mám ji taky vzít nebo půjčíš nějaký křoviňák na vysokou trávu...
Osobní profil ctiry | 13.07.2009 16:57
..i kdyz ja osobne sem treba ochotnej sekat od 5AM ale s mulcovacem kterej ma pojezd je fakt ze mavat s kosou to uz je moc
Osobní profil ctiry | 13.07.2009 16:56
to green: Cada uz me kontaktoval, ale jestli ste ochotny oba tak bychom mohli pucit jeste treba strunovku nebo trojzubec...vypada to totiz ze mulcovac maj jen jeden a pujcovat ve dvou pujcovnach je casove blby...Co vy na to? Na zalohy mam ted mi prisla vyplata a pres noc to necham v dodavce na hlidanym...Nebo mame nejakej stroj z rad riderů k dispozici?
Osobní profil green | 13.07.2009 13:29
Čus , Čáďa má pravdu s jednou sekačkou a ve třech lidech se to dá posekat hodně..... Márovi velký díky že sekačku dotáhnul...
toKopyler: jak jsme se bavili včera na smetaku o handlu na MTB tek ve snowbordelu ho maj za 300,- tenhle:http://shop.snowboardel.cz/kiteboarding/kiteboardy/prislusenstvi/grab-handle-nkb
toCtiry: čtvrtek odpoledne můžu a pátek ráno taky tak ti pujdu pomoct a třeba se ještě někdo přidá...
Osobní profil ctiry | 13.07.2009 11:48
...takze sem se rozhodl podniknout akci! Vzhledem k nevůli sekat smetak o vikendech, ktere jsou pro nas vzacne sem popremyslel a kalkuloval jak to udelat. Me pustej z prace nejdrive v 16:00 a prijit muzu v 9:00. Pujcovna dela rezervaci stroju maximalne 24h dopredu. Dodavku uz bych mel zajistenou. Ve stredu v 16:30 zavolam do pujcovny pokud se mi podari rezervace tak ve ctvrtek v 16:30 budu na Vinohradech mulcovac vyzvedavat. V 17h sem na Smetaku tzn. do setmeni mam tak 4,5 hodiny...rano v patek vstanu pred rozbreskem a za usvitu zacnu sekat(3hodiny?)...v 8:00 skoncim a vodvezu mulcovac zpet...je to vyhodnejsi nez ho pujcovat na 4 hodiny...Hodil by se mi jeden stejnej magor jako ja staci, kdyz mi pomuze s mulcovacem do auta a z auta neni to zadny pirko...Jedu z Jiznaku do Vinohrad pres Slavii, Zelivskyho...Tak kdo? Napis i telefon at ti dam vedet zda se rezervace podarila...
Osobní profil ctiry | 13.07.2009 11:17
huste chvalime! jo vono kdyz to je takhle "předsekaný" vod traktoru tak to de asi rychlejc nez jak sme sekali loni "nanovo". Tomex je ted 14 dni pryc meli bychom ho nejak potesit az prijede...
Osobní profil cada16 | 13.07.2009 10:57
Zdar, tak smetak je z velky casti posekan (ta hlavni cast + jeste peknej kus za mohylou a BONUS pro letce – kus kopecka na skoky)
Vcera uz jsme to pekne sjezdili, i kdyz to cekani na vitr bylo nekonecny (ale zas se aspon neco posekalo). Mara tam mozna blazni s krovinakem jeste dnes, je to proste BOREC!!!
Hele, uz se tu nabizelo dost lidi se sekackou a pokazdy se to smazlo ze jedna sekacka nema smysl. Prijdte pojezdit a uvidite kolik toho ta jedna sekacka zmakla. V lete se spolecna brigoska dohodne asi tezko, takze kdo mate doma nejakej sekaci stroj zkuste ho na par hodin vytahnout na smetak (i 2 hod. maj smysl).
Osobní profil Kopyler | 10.07.2009 15:12
Včera sem byl jezdit na smeťáku a nestačil sem se divit jak to tam kluci (mareček + čáďa) posekali jenom křovinořezem.Tam kde to posekaný nebylo se skoro jezdit nedá teda pokud nemáte obr kola na svém mountynu ale stačilo to a tímto Vám chlapci děkuju...Sám sem neposekal ani metr ale zato sem ujezdil to co kluci posekali

btw: traktůrek zatim pořád nic ještě sem ho nedostihnul...
Osobní profil Lukeeno | 09.07.2009 11:23
Tak kluci jezdili, a ja kdyz sem se popral s poryvem tak parkrat taky :-)

Kalendář akcí

« 04 / 2025 »
Po Út St Čt So Ne
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930    
Nejbližší akce
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery