Diskuze

Zakopat je blbost musi bejt mobilni natacet na vitr nebo budem cekat treba mesic na jedno odpoledne ktere se smerove vydari...

to Tomex: pomoc bych fakt ocenil protože rail je potřeba zakopat (zabetonovat ???) a ja v panelaku rejč nebo lopatu bohužel nemám jinak můžu každej den odpoledne (tak po 4-ty). Co zitra navečer?

S railem ti velice rad pomuzu kickery me moc nebavej ale rail voala :-)

A kdyby jste se nahodou někdo tento tyden nudil a pomohl mi nainstalovat na smetaku handrail tak bych se nezlobil

OK klidně v 5 je to dobry. Sejdem se tam? adresa je tady:
http://www.skate4you.cz/skateparky/praha-uhrineves-skatepark-i75/

Tak co Greene s tim skateparkem? Já sice musim něco vyřídt na poště, ale tak do pěti bych tam mohl být

Bydlim asi 2 km od smeťáku a nehne se tu ani lísteček

Ja se dnes asi nedostavim ale mozna to vyjde nevim... prosim pisnete SMS kolem 18:00 jak to tam vypada dik.

No jestli pojedu, tak bych tam byl kolem 16,30...ten vítr nevypadá, ale třeba bude foukat...včera mělo foukat a nefoukalo, tak by to dnes mohlo být naopak

to Kaser: Já bych šel. V kolik tam budete? i když vítr moc nevypadá

Předpověd na dnešek sice všelijaká, ale i tak se ptám, dorazíte dneska někdo?

nemáte někdo potápěčský pás? potreboval bych urgentne pujcit

JA se rozhodne pridam, snad to vydrzi...

Dneska luxusní předpověď, tak v 17:00 jsem na Smeťáku. Přidá se někdo?????

Jel bych hnedka ale makám ještě tenhle týden takže bohužel..Ctiry koukám, že si všímavej

Zdar, nechce někdo jet v úterý-středa na 14 dní Lefkádovat? Transporterem 1-2 lidi

Hehe

Buď mi něco uniklo nebo má Pepa Zabyják šanci prokázat, že si zaslouží chodit zadarmo bez výbavy na smeťák...
Target: Daniel Kropík
Mission: nejdřív zlomit malíček, po týdnu bez reakce říznout šňůry

Ctiro no Flysurfer to tak udelal no do 28.8...
Jeseter je to volne pristupna akce tzn. prijed vyzkousej si nove modely...

Kategorie: ostatní
Návštěv: 100597
Dnes: 1
Online: 3
to Tomex: máš samozřejmě pravdu že mobilní je lepší, jenže ten co mám doma byl určenej na zakopání do sněhu (pro snb) a nemá žádný "nožičky" na kterejch by to stálo - leda navařit a to nevim kdo by udělal....