Diskuze

Cau draci - nekdy bych se tu chtel prvne zastavit a vyzkouset jizdu na bruslich (freeride)... na fotkach to vypada ze povrch by mel byt podobny jako je na Vypichu

De neska nekdo? vypada to slibne estli nezacne neco padat tam zeszhoora...

2 Lůca: jasne vpoho az se vratite doresime to...

vyjezd za vetrem na sever se blizi...neprida se nekdo?
odjezd smer rugen v nedeli prijezd dle vetru..jinde v evrope to stoji za prd

Zdárek!
Párkrát jsme byli zalítat na Smeťáku a je to super.Mám dotaz jestli je možno zaplatit "členský příspěvek" až v říjnu? Za týden valíme na Lefkádu a frfniky nějak nejsou. Dík za info a zatím

Vypadato na no winda, mozna v sobotu pojedu na celej den do Ralska na vlek...
Jeseter: Wiek sem zkusil a byl super, Suhrendorf ma vyhodu ze ma minigolf asi nekdy zajedu

Čus bejci,
teď jsem se vrátil z NDR ze spotu Suhrendorf.Pro mě jako začátečníka ideální podmínky.Mělká voda v celém zálivu a hlavně je krásně rovná,takže svezení luxusní.Velký plac na startování i na ježdění.Pro profíky to už asi není(nadávaj ,že když hodí mrchu z 10metrů do 20cm vody ,tak to prej bolí),ale pro začátky a první poskakování supr.

Kdyz to stihnu tak jo...

Předpověď sice žádná, ale při pohledu z okna fouká - přidá se někdo na pojezd???

Ja tam prijel na 19:10 a uz tam nebyla ani noha :-(

Kdo včera odešel po prvním polevení větru udělal neskutečnou chybu. Po půlhodince se to znova zvedlo a foukala sice ne moc silně ale celkem stále až do 19:00. Na 12ce jsme si super zajezdily.

...tak burčák vynikající, pojezd taky :-)

Vim kde to je :-) Uz sme tam taky byli na cumendu. Hlavně to nevykecejte nebo se tam nevejdem!!!!

Check it! :-) http://www.kiteboarding.cz/gallery/181-landkiting-night-mission-sme-k.php

jo deku mas recht... taky to nesnasim

Eurosee: lidi, který píšou takovýhle píčoviny ala požár na Lefkádě nebo jedovatá voda na Eurosee jsou u mě ču..ci, který chtěj jen lidi odradit a bejt na pláži sami. Nicméně vyrazíme dnes asi na Mlejny, ale čistě ze zištných důvodů, a to proto, že na Eurosee nemaj burčák

Já se tam taky du podívat budu tam tak ve 3. Beru si sebou pláštěnku

Podle medard-online srážky až večer s trochou štěstí vůbec (Praze se to vyhne....) no uvidime ja to pujdu zkusit.....

Carlos: dikes za infes :-) Geen: ma ale chcat jak svin. Vcera skoda ze si odesel nocni party byla pecka prisel winda kolem 6ti ale total stable sices nevedels jak vysoko ses jen si prelit pulku sirky smetaku, litani podel hrany pecka drzelo to pekne ve vzduchu a letels pul metru nad hranou ale furt :-) NAtoceno snad bude neco videt na kamere...

Kategorie: ostatní
Návštěv: 100596
Dnes: 0
Online: 3
to Tomex......Cago dyby neco tak sem to já co ti včera platil přispěfky...........jed dyby ste me chtěli přidatdo členů dík