Diskuze

Půjdete někdo pojezdit? Budu tam kolem 12h

ty woe prodáme vercajk a budem radsi hrat na smetaku fotbal ne?

zejo... winda je fakt pruderni posledni dobou (cely leto)

tady je to mrtvý jak venku vítr

Jenom já úplný hovno.Sněhu jak sviňa ,ale vítr úplňě na nule.

Jen pro ten dnešní den (včerejší), stojí za to žít pičo!

To sme dva LUXUSKA a i to pekne litalo

Dnešní Loučná pod Klínovcem fakt paráda, no aspoň já se tam vyřádil jak malej kluk

ja byl v sobotu v rejdicich ...fakt pecka pojezd a hlavně zadarmo...

Závidim vám... já vyrazil do krkonoš, sněhu dost ale total bezvětří, naštěstí jezdila lanovka na Černý hoře a za 40,- Kč na celej den paráda...
toZacapa: nechci ti kazit radost ale prej kdyz napadne snih takhle brzo tak potom zima stoji za ho***, snad ne uvidime.

Božák dneska taky v poho, bylo na nule, takže tam to vydrží, zejtra repete :-)

Dnešnímu svezení na prvním sněhu dávám 1* . Na Moldavě je 25-40cm sněhu sice mokrej ale super.Foukal stálý vítr ale mohl být aspoň o metr rychlejší. Škoda že to nevydrží bylo nad nulou. Hurá začíná doba Snowkitingu.

v patek se jezdil HH.. jinak adolfov vypada na nedeli podle medarda na paradni vitr a melo by tam i mrznout, tak by moh bejt jeste snih... ?

Jeseter: o tak bejva :-) ja vzdycky pritahnu noveho kita dom a je o v pytli a mesic nefouka :-) takze kuci sorry od pristiho tydne nefoukne pekne dlouho

Jsem si to myslel.Sotva dovezu domů buggynu,tak napadne sníh.Teď můžu vozit děcka po obyváku.V sobotu na Tři studně na sníh.

jedu taky, dejte vedet

yes!

Jedu v nedeli ale kam to rozhodnu v so vecer... takze domluva po ICQ v so vecer?

Kategorie: ostatní
Návštěv: 100596
Dnes: 0
Online: 1
Ahoj, dneska jsem byl na Smeťáku a říkal mi pán že tam bude stát fotovoltaická elektrárna.... našel jsem to na stránkách úřadu:
http://usneseni.praha22.cz/usneseni-14-zasedani-zastupitelstva-mc-praha-22-ze-dne-14-9-200
Víte o tom něco????
Jedná se o pozemky 1900/37, 1900/38 a 1900/51 jestli to dobře chápu tak plocha za mohylou cca 5 Ha.