Diskuze

Joo dedku rad bych, ale jednak work a druhak litani po doktorech s Viky...

Hehe je to vazne luxus. Dobrej napad vybornej strih az na tu dodavku teda ale jinaaac fakt pecka peckovni

...a zejtra si ho pustim zas, cestou na Smeťák

...si mi dal, dneska jedu Fatboye v autě celej den

Ctiry: hustej videoklip, MTV by se nemuselo stydět...

Link na pár fotek ze sobotního Smeťáku - 28.11.2009
http://www.609.cz/galerie/Landkiting_Smetak_2009-11-28/index.htm

Včera od 14 - 16, vítr děravej, ale jezdit se dalo. Zpočátku to bylo až moc. Jinak veliká spokojenost

Včera jsem tam byl něco málo po 16.00,vítr nic moc,ale za půl hodinky to přišlo

zejtra bych sel na celej den, klidne od rana, neprida se nekdo ?

Jojo skokem sem hnul ja :-) ale stalo to za pekny lejno...

Vcera rano to foukalo malo sotva sem dojel k Mohlyle, z kopecka to jelo lip. Dneska z těch 4dnů ježdění mi to přišlo nejlepší. Skoky supr a pojezd az dozadu po cesticce. Navic ty cervanky a pak kdyz to slunce konecne vykoukne... Tlamy taky fajn :D
Zacapa: ty seš ten co tam byl včera ráno s tim Ozonem 11m? Nekdo tam byl asi odpoledne pac bylo hnuty se skokankem...

Dnešní poježdění bylo naprosto dokonalí, sluníčko, dobrej vítr co si člověk muže přát víc. Jen kdybych nemusel do práce.

presne tak, taky tam nejaky nemci dali zavoru a zacli vybirat vstupny

Jojo sem rad, ze me dnes Monk rano podporil. Pri svitani jde opravdu cistej vitr a jak jde slunce nahoru tak i poryvy...Dnes bylo nutne z desitky jit s metrama dolu na 6m a i tak me tahal jak bejk 2,5hodiny luxusu

tyo vcera pred setmenim ty poryvy nic moc, ale dneska od 7 - 9.00 krasne cistej vitr, parada... taky nikde nikdo

jop neska sem pojezdil před setměním a nikdo nikde celej smetak skoro pro sebe :D:D supr pojezd

Ahoj, zahlédl jsem na kopci kamerku GoPro HD Helmet HERO. Potřeboval bych z ní kousek videa. Do střižny na pokusy s importem. Pomůžete mi prosím kdo ji máte? Díky Bořek

Rani ptáče vysoko skáče! Dnes ráno sem tam byl za úsvitu. Jezdil sem 1,5h nez sem musel do prace. Pri prichodu avg 5,5 max 7,8 pri odjezdu avg 7,5 max 8,2. Tak sem podruhy zazil co je to bejt tak v 5m a tentokrat sem to odjel. Pak sem musel draka stahnout a pulky taky

Kategorie: ostatní
Návštěv: 100596
Dnes: 0
Online: 4
..na Chodove to vypada na bezvetri a bude to pekne klouzat...Bohuzel jak uz vite pres den nemuzu