Diskuze

ok plati tvuj cas jak budu mit chvilku sepisu to clanku. Nebo dedku udelas to?

3-4.3. OK ale musi se nas co nejvic domluvit na konkretni cas. V 5ti lidech to nema cenu ani prochazet...Rekneme 3.3. v 10:00 (kvuli spacum)? Hele kdyz nas bude 20 tak to mame za 2 h vyluxovany a diry zahrabany...

ja snad taky, moh bych mozna i 2.4.

jsem pro

Tak brigada 3-4.4. ??

- 92petr: Cus, jj tu hadici mam, vozim ji v aute. V tejdnu se na smetak nedostanu, ale kdyz bude predpoved tak o vikendu. Jinak jsem na 724699398, kdybys na to spechal.
Ctiry ma recht, ted by mela brigoska nejvetsi smysl

CUS ,NENASEL NA SMETAKU NAHODOU NEKDO HADICI OD PUMPY???PLS.KDYBY NAHODOU TAK JSEM NA 606494590.KDYBY NE TAK KDE JI CO NEJLIP SEZENU???

no trochu :-) tak na 8mm drat :-)

hehe foto č. 26 trochu sevřený půlky ne?

Můj a Martina první pojezd letos na smeťáku - trošku to lítalo, polety v 5ti standart ) Tady je galerka http://www.kiteboarding.cz/gallery/1-landkiting-flysurfer-peterlynn.php

MAte nekdo cas tam zajet? a osefovat jedno sklopeni na mohylu s sutru?? Ja se tam bohuzel nedostanu :-( Povolene od majitele to samo mame jinak byh to vubec neresil...

dnesni smetak neprekvapil - slunicko, vitr podle predpovedi, k poledni prisly poryvy, ale dalo by se porad jezdit...
tomex: hned pod smetakem jezdi tatrovka a vysypava hlinu (nebo hnuj? =), takze jestli mame dovoleny vysypat ji tam, asi by stacilo jen poprosit toho typka, at nam jednu odveze nahoru

ja bych nespechal, pojisteni jeste nemam, setrim na malou nafukovacku =)
jinak vikend je asi jasnej, jestli nebude prset..

Zdar hosani, tak co? Uz to vypada nadejne no ne?? :-)
Zapremejslejte kdo mate nakej kontakt na nekoho kdo by byl schopen gratis privezt tatru hliny na smetak, nekde kde neco kopou tak se toho radi zbavej nez platit za skladku a nechame zasypat tu mohylu, koupime travicku osejem a voala vstric pojistnym udalostem :-)

tak kam neska vypadal to na land a tet na snow :D

Aloha,
jak moc na Smeťáku fouká? Dalo by se s Mantou II 15 nějak v klidu pojezdit? Tak 4-8m/s? (myslím tím, průměr, nebo je to místo více větrné)Dík

NO JISTĚĚĚĚĚ!!

kakos: land? uz?

dnes celej den v milovicich pecka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! luxus wind zadnej snih louže ani blato :D

Kategorie: ostatní
Návštěv: 100596
Dnes: 0
Online: 3
heledte jeste me napadlo jestli pres velikonoce planovat 20 lidi je dobra vec, jestli by nebylo lepsi az ten vikend po... ja sam treba oba dva dny nemuzu =/