Diskuze

Ahoj, bydlím za kopcem a chci to jedno dotáhnout landkiting a tak začít s něčím lehčím. Chtěl bychchtěl bych zakoupit Cvičný kite - Paraflex sport 2,1m (RTF). Máte někdo s ním zklušenost? Taky váhám mezi 2 nebo 4

Zdravim. Jak je to s tim placenim? Je to info aktualni, nebo je to ted nejak jinak? Pripadne jestli je to stale stejnej ucet? Diky moc za info, nebo pripadnou aktualizaci seznamu, ale preci jen kdyz clovek nekam posila litr chce vedet, ze to plati..

Tomexi dnes sem upozornil par "neználků", že existuje web ať ho čekujou kvůli brigádě, když už neplatěj...(začátečníci, co tam zatim byli 2x tak sem neprudil moc...). Tak vypiš please nějaký termíny do kalendáře, kde se nás sejde nejvíc tehdy to uděláme..

Zadnej rozumnej neni to je fakt. Pocitam, ze bych se zucastnil pripadneho dalsiho terminu. Za sebe rikam ze nemuzu 10. - 11. 4. To jsem mimo republiku, v ostatni vikendove terminy si to pokusim zaridit tak abych mohl prijit. Pres tyden je to se mnou spatny, z prace se neutrhnu driv jak v 6.

Ales: je nejakej duvod to sem nenapsat driv? Ono nektery lidi se neprihlasej, kdyz nevidej dostatecnou ucast a odpiskaj to. Vono je to stejne porad nesmysl, jak rikam 10 lidi...

chystal sem se taky prijit a pridat svoji ruku k dilu

7,8,9 nemuzu =) mam nejaky skoleni, nez se dostanu na smetak, je tma... jinak se rad zucastnim.. co az ten tejden / vikend po rany? mohli bysme rovnou domluvit ten traktor a jit pred nim a vysbiravat...

Ctiry souhlasim nema to smysl. takze brigada ODPISKANA udelam anketu a kde bude nejvic lidi bude brigoska...

Zdar hele ve 3 a 1/2 lidech tam nic nezmuzem. Pokud vysbirat tak do cista at se to muze posekat a ne sem tam neco najit...Budu to tu sledovat ale jakmile nas nebude 10 tak mi nestoji zato si blokovat sobotni dopoledne...Sorry ale takhle ne. Tomexi co to zkusit vyhlasit treba od 17ti hodin na nekolik dnu 7,8,9.4 a ten den kam se napise nejvic lidi to podniknout?

Já podle všeho budu moct pomoc

jo jsem v poho, jen děti jsem trochu vyděsil ale všichni jsou ok

taky bohužel jsem mimo prahu... snad příště..

to uz je skoro na odpiskani... pokud vim sme tri a ja mam odedneska od rana gips na levy ruce :-( tak muzu jit max komandovat a hledat sutry a rvat tady jeee

ouu jee a ty jsi celej?

Cestou z lipna jsem skončil v příkopu a mám zatím nepojízdné auto, takže o velikonocích taky nemůžu.

Sorry kluci rád bych pomohl, ale na velikonoce taky nejsem.

ja bohuzel na velikonoce nemuzu, budu na romantickem vylete v Parizi

tak dnes razime na milowitz season.....

ajoo velikonoce, nojo no ale ten dalsi je Ranna a tak to pude dokoleckadokola... Ja bych to zkusil na ty velikonece sobota a uvidime kdiz se nas sejde malo tak pojezdime kdyz hodne zamakame...

Kategorie: ostatní
Návštěv: 100596
Dnes: 0
Online: 3
dokončení, nějak jsem se uklepnul:
mezi 2 nebo 4 šňůrovým. Nemáte někdo doma něco na půdě?....