Diskuze

někdo zítra spolujízdu do ralska na vlek?

Ahoj, pokud by jste měli zájem mám na prodej mtb desku Comp95, asi rok ježděnou. nabízím za cca 1500,- Kč. mail: pzeleny@seznam.cz

Ahoj,nemůže někdo poradit nebo kontakt? ,chtěl bych ke své 10 komoře pořídit menší nafukovačku do většího větru.Myslel jsem bazar ale moc se v nich nevyznám,spíš něco klidnějšího.

zatim nechcandi a rozfoukalo se, tak ja za hodku vyrazim

no nevypada to dneska dobre

GRASS BRIGADE vol. 3 - landkiting závod -
http://boneshaker.cz/newsDetail.aspx?id=50
Jste všichni srdečně zváni !!!

ja tam budu nejak lehce po obidku

stavim se, ale az po jobu

v patek nekdo celodenak na smetaku?
justo: kdyby s tim byl problem, muzu ho tam dovyzt dodavkou... ale myslim, ze osobak a cervenej praporek postaci

Tak pánové včera jsem si s kámošem udělal po práci druhou šichtu a rail je téměř hotov

Pojedete někdo o víkendu na Grass Brigade? Jel bych sám a budu mít tak 2 místa volný. Plánuju tam zůstat přez noc. Nebo bych se k někomu mohl přisral do káry a přispěl bych na béňo

aha tak to jooo :-) tak snad se to moc nezmeni na havlbrod zatim se to maluje paradne

na novu neeeee

Kladivo: predpoved se nesekla vubec byla presne tak jak predpovidala uz ve ctvrtek v cechach ani kapka na moravo to jooo krutochcanec... Ja byl neska jizni cechy na vode a taky presne podle predpovedi. Nevim kam koukas asi na NOVU :-D

koukam, ze se ta pradpoved prozmenu sekla . . . coz je jenom dobre

kladivo: dneska v praze nema ani kapnout a skoro to uz vypada na opalovaci krem

zejtra ma lejt jako z konve, takze si mozna vem projistotu i neopren ;-)

chysta se nekdo zejtra?

ja bych tam na chvili zaskocil vyzkouset malou nafukovacku

Kategorie: ostatní
Návštěv: 100596
Dnes: 0
Online: 2
Zdar pánové.Včera k večeru vám něco k mohyle nadělil Ježíšek