Diskuze

Tak sem se vrátil z malorky a nestačim se divit jak se to tu pěkně pohnulo kupředu.Přečetl jsem si spousty vzkazů co jste napsali a abych se dlouze nerozepisoval schrnu to do bodů.1Čáďa má recht že když se udělá ještě jedna brigoška z mulčovačema a pak to budeme udržovat malejma sekačkama nema problema.2Líbí se mi ta sekačka co vybral tomex jednu starou máme koupil bych novou když na to love sou.3Udělal bych sraz dlouho už nic nebylo a

A vazi 39kg coz je taky v pohode a bez kose taky vpoho do osobaku... ja bych sel do nove osobne co rikate? jedna nova + jeden pekelnej dablik dokad neumre...

Jsem pro čáďo nakup jich 20. Ale myslím že ten Tomexův mulčovač by za to stál. A pětiletá záruka je luxus.

Taky rád pomůžu.. bydlím ale na koleji a vybevení v Pze nemám žádný..ale rád přidám aspoň 2 ruce..

Ta s pojezdem je hodne slusna, ma zaber 50cm, pisou ze Mulcovaci sada - ano, a + jeste nahradni nuz zdarma

nebo OBI (zaruka 5 let a funguje overeno) http://produkty.obi.cz/new/zahradni-stroje-a-naradi/benzinova-sekacka-cmi-395-po-.html nebo s pojezdem http://produkty.obi.cz/new/zahradni-stroje-a-naradi/benzinova-sekacka-ngp-sp514hw--nahradn

a co tohle? http://www.mountfield.cz/sekacky-rotacni-benzinove-bez-pojezdu/detail-vyrobku-1SEK2092-sek

oukej :-) nevidim problem... jen sem chtel hlasovat o vetsi investici kuli tomu ze penize jsou proste vsech

green: ja bych se taky pridal, ale zejtra budu asi muset bejt dyl v praci a v utery po praci neco zarizuju... takze od stredy volam nez budu vyrazet a sem pripravenej pridat ruku k dilu...
...jinak myslim ze na sekacku za 1000Kc nepotrebujem hlasovani, pujceni mulcovacu stoji vic a taky nedelame ankety. navic kazdej clen plati protoze chce jezdit a ne kvuli tomu, aby penize lezeli ladem =)

..... a poslední příspěvek - souhlasim s klukama že i s takovouhle malou sekačkou se dá hodně posekat. Tak každej vemte co doma máte (nebo kupte za 1000,-) a pojdte nám pomoct.

to green: Urcite se v tejdnu pokusim dorazit a pomoct.. Jen jeste nevim kdy, mam ted dost veci do prace a statnice na krku, ale kdyz to pujde pomuzu.

Pár fotek z dopoledne v galerii....

Uf, tak už jsem doma - poseknej je fakt velkej kus už se moc těšim až to pojezdíme. V tejdnu bych chtěl dosekat zbytek budu tam tak kolem 5ty-6ty snad každej den. Budu rád když se někdo přidá.

Green uz tam zase jezdi, ja uz to asi nestiham

na jak dlouho to vidíš ve worku že by jsme šli ještě večer sekat vezmu i bratra

sakra neaktualizoval jsem si stranky a pisu tady to samy

cus bando, anketu rozjedem na nasich strankach, green zalozi novej clanek kde budou hlasovat JEN PLATICI clenove. Kazdej napise jen ANO nebo NE a za nejakej cas to porovname s tabulkou platicich a spoctem hlasy.
Ale to hlasovani to zas posouva min. o mesic (coz je trochu pozde ne?)
Mrknete (vecer) do galerky co jsme s greenem, marou a dejvem,posekali za sobotu vecer a nedeli rano (cca 4 hod. sekani)hodne punkovou sekackou bez kose. Trava se nikde nevali, neklouze, hned jsme po tom jezdili.
Cekat totiz na nejakou dalsi brigosku, tak nejezdime vubec!!!
Sekacku dovezl mara, nepojizdnou, padlo nejaky to

Celkem slusne se prosralo to sekani s mulcovacema, kdyz jsme to dal neudrzovali, plroto navrhuji:
jeste jednou pujcit 2 mulcovace (vyzvednu-odvezu) a koupit (hned) druhou malou sekacku na udrzovani. Mara nasel na aukru tu samou co uz mame cca za 1000 kc (hrozna palka co?

Sorry za dalsi nazor, ale prijde mi to jako nejlevnejsi a nejucinnejsi moznost.
HLAVNE SEKAT A JEZDIT!!!

Tohle je podobnej model.
http://aukro.cz/item1069625832_starsi_benzinova_sekacka_na_travu.html

Kategorie: ostatní
Návštěv: 100596
Dnes: 0
Online: 3
To tomex: Vypada to pekne. Jsem pro.
Jinak s koupi druhe do paru na nahradni dily ke stary, taky souhlasim, ale tomu bych treba nechal cas a koukal po co nejvyhodnejsi nabidce. S tim, ze o tyhle bych zadnou anketu na koupi nedelal a koupil ji az bude za zajimavou cenu..
Po pravde, bych klidne koupil bez ankety i tu co poslal tomex, protoze nevim o nikom kdo by byl proti. A dalsi co si myslim, ze lidi pravidelne navstevujici stranky jsou vetsinou zaroven i lidi aktivne litajici na smetaku, takze pokud se tady dokazem shodnout neni co resit ne?