Diskuze

to cada: cuz.budu tam.díky

Dneska posekáno - zítra od 5ti pokračování. A kdo nezaplatil příspěvky nebo nechodí na brigády tak ten musí posekat 20m2 tou kosou co koupil Čáďa

PRO s pojezdem

Jefferson: vozim v aute porad ten chranic, dneska tam budu okolo 6ty

PRO s pojezdem

PRO s pojezdem

jasný.. je mi to opravdu šumák..a máš pravdu že záleží na lidech a asi i kus od kusu.. šel bych do toho.. "ať je to už dooma"

ja mam zas s moutfieldem dobre zkusenosti. servisoval sem jen po urazeni noze 2x a cajk a nechal sem delat kazdy rok predsezoni prohlidku za 350 zadnej dil nedavali jen vycistili promazali... asi jak kdo narazi kde a na koho jako se vsim. nerikam ze je nutne koupit tam jen rikam ze je to prodejna se servisem oz je dobry na rychlost oprav...

Jsme PRO s pojezdem..
Co se tyče záruky u mountfieldu - sice slibují 6 let atd ale funguje to tak, že když chceš mít 6 let záruku, tak to ,musíš u nich pravidelně servisovat..vždycky si při servisu něco najdou, že je opotřebený a musí se vyměnit(byť by to obyčejnýmu smrtelníkovi mohlo ještě sloužit)-a ten opotřebenej díl samozřejmě zaplatíš.. pokud tenhle servis neděláš-ztrácíš záruku - aby to nedopadlo tak, že za 2 roky bude servis stát co celá sekačka

(tohle jsem se dozvěděl, když jsme domů scháněli křoviňák-nakonec jsme ho u mauntfieldu nekoupili)
JInak doma máme sekačku od Vari asi 15 let - motor neserviosovaný doteď a šlape.. a dá se kombinovat lištovka s mulčovačem, atd (prostě na co ten motor nasadíš) - ale fakt nevim co to stojí teď.
Ale asi bych nekupoval uplně nejlevnější variantu - jsou-li na to peníze.. přecejen ten stroj bude pracovat docela dost.. tak aby to za chvíli neodešlo..toť můj názor

ja jsem taky PRO!!! hura do toho, at se to hne ;-)

Jsem PRO.. S tim jestli z OBI nebo z Mountfieldu netusim, protoze zahradku nemame, takze s opravama zadny zkusenosti nemam. Tohle necht rozhodnou moudrejsi

Ja su PRO :-) este bych zvazil jak podotkl dedek do telefeeenu jestli si fakt nepriplatit na kvalitku z zahranickeho kramu nez to OBI zaruka sic je ale servis ne cekani 3tydny na pripadnou zarucni opravu je pro nas celkem dlouha trava... doma mam sekacku od moutfieldu taky neznackovou neco kolem 10ti a servis hned do tri dnu ne za tri tydny... seka uz 3roky 2x servisovana kdyz sem ji zkurvyl sam...

to Monk: stejně bych s tou novou nejezdil do toho vysokyho na to budou občas mulčovače - nová bude na úpravu toho posekanýho a to určo zvládne - když to zvládá to s čim sekáme teď....

jsem pro sekačku s pojezdem, co se týče výšky sečení tak v tom nevidím problém, největší drny a nerovnosti srovnají mulčovače a pak už to bude OK.. Snad se na smeťáka v týdnu taky dostanu a přidám ruku k dílu...

Jsem pro sekačku s pojezdem, i když se mě to tak na měsíc netýká. poslední porývek přetrhal vazy.

!! heledte mam jenom jednu pripominku, a to je vejska seceni. Meli bysme bejt zvlast v nerovnym terenu opatrny. Co sem koukal tak nejvetsi vejsky seceni jsou 75mm, ale ta sekacka s pojezdem ma myslim jen 60mm.. abysme si nenabehli, vite jakej je tam teren a drny a tech 1,5cm nas muze zachranit. Nebo koupime vetsi kola / jinak to kutilsky doladime, ale zvazte to predem.

jsem zkontaktlej :-) ...a sel bych do ty s pojezdem, at nam po tom sekani zbudou jeste nejaky sily na jezdeni ;-). Prachy na to jsou, i na pujceni mulcovacu. Vyberu penizky a s Tomexem ji klidne zajedu koupit. Je nekdo proti? Hlasovani ted! (do 18:00)

ok zkontaktim dedka a nejak to poresime bud mi dva nebo nekoho poslem nakupovat :-D

hlavně ať to uschne ať můžem jít sekat i dneska....

Kategorie: ostatní
Návštěv: 100596
Dnes: 0
Online: 6
Hmm tak streda+ctvrtek vypada, ze by mohlo docela pekne fouknout