Úvod » Diskuze

Diskuze

Jméno:
Jste zaregistrován? Přihlašte se.
Text:
:))) :) ;) :| :((( :( :L 8| X| (devil) (boss) (omg) (smoke) (time) (beer) (light) (hearth) (letter) (foto) (kiss)
Osobní profil Tomex | 24.06.2010 11:23
Hehe ja vam tu sekacku zabavim a dostanete ji na konci skolniho roku kdyz se budete hadat :-D :-D Kluci ja vam tak zavidim ja nejezdil uz 4tydny a lezim doma v posteli a venku porad fouka a fouka bych se posral Jak budu zdravej tak foukat prestane se vsadte... no coz aspon bude cas na praci der atd...
Osobní profil cada16 | 24.06.2010 11:15
Cus, ??? panove v klidu, asi je vam ten smetak malej, sekacka je u me. Bylo jasne, ze po nakupu sekacky se bude sekat HNED! Hlasovat 14 dni o tom kdy bude brigoska v tomto pripade neslo.(a to se jeste nejdrive bude asi volit zahradnik ) JAK DLOUHO? jak bude potreba a co budou stacit sily. Myslim ze tady psal green o tom co uz je posekany a ze tam druhej den jede zas. Kdo nemuze - nemuze, nikdo to tu neresil. Asi si nikdo nemyslel ze tam bude green tahat tu sekacku kazdej den kdyz mate nekdo zrovna 2 hod. volno.(delal to celej tejden) PTAM SE, v cem je problem??? zvednete sluchatko, zavolejte kdy si to prijedete vyzvednout a jedte SEKAT! tel najdete v soupisce.
Je toho posekano opravdu dost a obr. plac jako minule nezvladne ta sekacka udrzovat!
Borku, to co ty posekas kosou za pul dne, ta sekacka prejede za 10 min. (takze na ni nemusis tak spechat) mame to vyzkouseny
A uz tu mame hlavni 2 kandidaty na vozeni a uskladneni sekacky, brouseni nozu, kupovani bena a cisteni stroje. SUPER!
Osobní profil Ledoveee_Kladivo | 24.06.2010 10:37
tak iniciative se meze nekladou, ale myslim, ze by stalo za to tedka chvili sekani vynechat a radsi poradne ujezdit to co posekany je (a ze to neni uplne zanedbatelny placek). az to doroste, tak se to zase poseka . . . ale vrhat se na sekani ty neprostupny travy nema moc vyznam, protoze to stejnak neni moc sjizdny kvuli diram.
Osobní profil bořekm | 24.06.2010 9:29
Tak nic, tak tam jedu zase s kosou. :-)
Osobní profil monk (neregistrovaný) | 24.06.2010 8:56
my se kvuli ty sekacce jeste popereme =))
Osobní profil bořekm | 23.06.2010 20:17
Jo kosou to jde. Zítra jdu zase sekat. Nechce se někdo přidat? Taky jsem se dnes dozvěděl, že sekat sekačkou se asi bude jen v termínech které vyhovují jen někomu. Ptám se komu. Ptám se proč. Nebo jsem tady ne četl, že není problém sekačku přivézt.Bořek
Osobní profil sOtek | 23.06.2010 9:51
bořekm: Pry je to ted dostacujici. Setri sily na dalsi sekani až to naroste, aby sekala zase jina skupina a nejak se to promenilo.. Toto mi bylo receno od vic lidi, co to tam ted hlavne kultivovali..

Kazdopadne pokud jdes i pres to s kosou zkus to vzit kus vedle mohyly vlevo. 2.7 nebo 3.7 tam chcem zkusit se zemim kus rozsirit+srovnat diry a kdyz to bude zkraceny kosou mohlo by to jit posekat pak rovnou sekackou.
Osobní profil bořekm | 23.06.2010 7:27
Čau pánové. Je mi trapně. Když vidím už druhé sekání a já nic. Jdu pro kosu a pak sekat. Nechcete se někdo připojit? Bořek
Osobní profil cada16 | 22.06.2010 21:08
je to tam ... ale asi te nepotesim
Osobní profil Zacapa | 22.06.2010 13:15
to cada a green hoďte někam fotky z víkendového ježdění.
Osobní profil sOtek | 20.06.2010 22:22
to LK1: Zitra se dozvim termin statnic (bude mezi 28.6-2.7), tak hned vzapeti bych se do toho chtel pustit. Domluvim s klukama stroje a hodim info..
Osobní profil LK1 | 20.06.2010 21:41
Tak jo,uznávám.Je to fakt,co psal sOtek,chtělo by to zahradníka.Denně 50 přístupů,reporty,hlasování o sekačce a lidi ani netuší,že se na Smeťáku seká.Až budeš mít zorganizované to sekání u mohyly,sOtku,co jsi naplánoval,dej sem hlášku.
Osobní profil mrowka | 20.06.2010 20:28
Chlapi, nejsem tady dlouho a poplatek jsem zaplatil teprve minuly tyden, ale nevidim problem v tom, aby se tady nekdo zminil, ze tam bude sekacka, ze se bude makat, neznam z Vas temer nikoho, mozna z videni a tak krome tohoto webu nemam moznost se dozvedet, ze tam nekdo je.
Osobní profil green | 20.06.2010 19:07
Hlavni problém je že všichni potřebujou termín nebo aby jsme jim napsali že tam budem - proč se prostě neseberete a nejdete tam sami něco posekat nebo uklidit? Trochu vlastní iniciativy hoši.
Osobní profil sOtek | 20.06.2010 16:26
to Zacapa: Moc se omlouvam obcas mozna trochu blbe a moc kecam(pisu), ale zatim pokazdy kdyz jsem dorazil a byla tam sekacka tak jsem sel pomahat. Kdyby jste napsali, ze v sobotu budou celej den stroje na place at dorazi kdo muze, tak bych se na chvili ukazal.(Celej den cas ted bohuzel nemam).

PS: Tvoji nabidku s dovezenim sekacky prijimam a hned jak budu mit po statnicich, tam s ni budu klidne celej den litat. Nemam s tim problem! (Melo by to byt za 1-2tydny)
Osobní profil Zacapa | 20.06.2010 14:26
Zdar. Další foto v galerce celodenní brigáda. Sraz s Cadou jsem měl lehce po 8 ráno. Uklidili jsme na parkingu sklo, přesunuli bordel o pár metrů dál a kus posekali. Cca 11h bylo hotovo a vrhli jsme se na horu. Zbytek dne jsme strávili vymazlováním hlavní plochy a rozšiřování kopce z hrany dolu.V 6h jsem odjížděl a kluci ještě sekali. Všem kdo chodí pomáhat velkej dík, zvlášt Láďovi za včerejší výkon s kosou fakt jsem čučel.
PS: Nemůžu si pomoct ale už mi to trochu vadí to sOtek chodím sekat denně od 11. kromě snad 1dne a tebe jsem tam neviděl ale tvoje příspěvky v diskuzi jsou tu pořád. Jestli chceš přivezu sekačku a můžeš dělat zahradníka celej den.
Osobní profil LK1 | 18.06.2010 18:05
No,nevím,volit zahradníka-řekl bych,že se přirozené autority projevily.Kdyby se do toho Green a "zdravé jádro" nepustili,je tam dneska džungle.Je otázka,jestli se do toho pustí příště.Včera,sotva trošku fouklo bylo ve vzduchu 10 kitů a u sekačky zase Prochy a Green.
Osobní profil sOtek | 18.06.2010 9:43
Sekacka seka paradne a nektery ty novy mista jsou paradni na jezdeni.. Chtelo by to zvolit nejakyho hlavniho "zahradnika" kterej by planoval, jak se bude sekat.. Jinak jak to vidite s tim novym flekem u mohyly? Nestalo by za to jeste na jeden den domluvit mulcovac a projet tam aspon kus? Kdyz je to kratky, tak s tim nema ta nova sekacka problem, zkousel jsem kus co kluci sekali tou strunovkou a slo to docela pekne potom

Jen doufam, ze se "mezi mrakama" moc nerozneslo, ze na smetaku je posekano a ze nebude porad jen chcat dokud to nenaroste.
Osobní profil mrowka | 18.06.2010 8:59
Oprava, uz jsem si zaskrtnul i chozeni diskuse, tak treba to ted bude lepsi
Osobní profil mrowka | 18.06.2010 8:57
seka fakt dobre, ale v te vysoke trave to chce trosku prizvednout, pak se tak nezanasi a nedusi . Jinak koukam, ze se akce pisou do diskuze, to mi asi upozornujici emailik opravdu nedojde

Kalendář akcí

« 04 / 2025 »
Po Út St Čt So Ne
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930    
Nejbližší akce
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz