Originál kolekce na Zoot.cz

Úvod » Diskuze

Diskuze

Jméno:
Jste zaregistrován? Přihlašte se.
Text:
:))) :) ;) :| :((( :( :L 8| X| (devil) (boss) (omg) (smoke) (time) (beer) (light) (hearth) (letter) (foto) (kiss)
Osobní profil Ledoveee_Kladivo | 29.06.2010 12:27
tak ja uz mam auto opraveny, takze muzu taky . . . ale jak vidim, lidi je vic nez dosti ;-)
Osobní profil Syta Sport | 29.06.2010 12:14
To by šlo....do kolika to tam v pátek cca vidíte? My tam právě najedem až k večeru, cca kolem 6 to zatim vidim
Osobní profil sOtek | 29.06.2010 10:49
to green: Muzu ji dneska vyzvednout a v patek predat na smetaku sytakum. Chcem tam v patek zkusit porovnat nejaky diry pripadne neco seknout..

Jo a opravdu nemate nikdo zadny naradi na pujceni? Stacil by nejakej ryc/vidle..Nejaky kyble na hlinu uz jsem sehnal. diky
Osobní profil Syta Sport | 29.06.2010 10:42
Zdarec. My máme tenhle víkend na Smeťáku celovíkendovej KTD a skoro nemá foukat, tak bych si sekačku klidně někde v pátek vyzvedl a celej víkend ji tam můžeme venčit...
Osobní profil Ledoveee_Kladivo | 29.06.2010 10:28
ja si ji klido vemu, v pripade, ze budu mit opraveny auto . . . jinak ji nemam jak prevazet. co se tyce garazovani, tak s tim nemam problem.
Osobní profil Tomex | 29.06.2010 10:12
Cus ja budu v recku uzivat termickeho vetru...
Osobní profil green | 29.06.2010 10:07
Ahoj, protože jedeme s Čáďou pryč (od 3. - 10. 7.) a nechce se nám nechávat sekačku doma samotnou - ptáme se jestli nám jí někdo nepohlídá popř. nevyvenčí na Smeťáku.??? hlásí se někdo???
Osobní profil Ledoveee_Kladivo | 26.06.2010 9:52
to Tomex: tak to je paraaaada, se bude moct hezky domodelovat to prsicko, aby bylo proste eňo ňuňo a vsem co by radi sekali, ale prosvihli to, tak se nebojte . . . ono to zase doroste a bude se kosit zase. tedka si uzijme to co tam je . . . a ze to stoji za to
Osobní profil Zemi87 | 25.06.2010 8:12
..nejde o to, že bysme nevěděli co jsou hrábě, sám jsem z vesnice, ale v Pze bydlím na koleji a jsem rád, že se do pokoje o 13m2 se spolubydlícím vejdu sám(drak s boardem bydlí v úložným prostoru postele), natož pak ještě kbelík, kosa, hrábě, kolečko..a ikdyž si to na tu práci koupím, nemám to pak kde skladovat, proto je snadnější se s někým domluvit na půjčení..
Osobní profil bořekm | 25.06.2010 6:21
M a n u l p r o t y, c o p o t ř e b u j í.
V hračkářství prodávají malou motyčku na šutry, v domácích potřebách pytel na odpadky. Na řezání drátů co nejdou vytrhnou, stačí plátek do pilky na železo omotaný páskou na koberce. Kdo bude potřebovat poradit jak se s tím vším zachází, ozvěte se. Jo, ještě říká žena, co pochází z vesnice, že na hrabání posekané trávy se prej používají hrábě. Nevíte co to je a kde se to dá koupit.(bydlím v paneláku tak to neznám)
Osobní profil Tomex | 24.06.2010 21:57
No hele ja uz fakt nevim je to des kdyz sou vpoho zuby bum nakej vir... ryma kasel horecky mi z toho jebne uz...
Jinak teda volal sem kolikovi co jezdi tou avii a jak ude mit hlinu na korbe prskne nam ji na smetak...
Osobní profil green | 24.06.2010 21:39
to Tomex: Doufam že už budeš brzo zdravej a přijdeš vyzkoušet tu přistávací dráhu z kopce - to sou polety
a příspěvky jsem smazal protože už mě to nebaví se tady dohadovat to radši pudu sekat
Osobní profil Tomex | 24.06.2010 20:59
Green: prispevky nemaz jen at je tu vse videt... sOtek: Eva: nezoufej ted zacne foukat a neuvidis ho zase 14dni, ja sem zas furt doma, protoze proste porad neco se zdravim a uz by paja nejradsi abych vypad
Osobní profil mrowka | 24.06.2010 20:50
Tak proc se nepridat ke svym drahym polovickam
Osobní profil Eva (od Greena) (neregistrovaný) | 24.06.2010 20:14
a co my chuděry ženy samy doma (14dní sem ho skoro neviděla)...docela mě diskuze pobavila - měli by ste si pomáhat než tu jen psát a dohadovat...jak malý
Osobní profil sOtek | 24.06.2010 18:27
Muzu se zeptat kdo ma k dispozici na pujceni nejaky rejce/lopaty/kolecko? Mam v planu 2.7 nebo 3.7 zkusit porovnat par der, ale jelikoz bydlim v panelaku, tak bohuzel zadny naradi nemam a kdyby dorazil jeste nekdo, aby bylo pripadne neco k dispozici. Kdyztak piste na mail nebo sem. diky

to green: Ja myslim, ze to tam je ted nejvic luxusni. Urcite mate pravdu, ze je momentalne posekano dost. Jedine ruzek pod starou mohylou kousek a to sekal borek kosou co jsem videl..

Jedinou vec, ktera by mozna chtela napravit, by byl nejakej system, aby se vedelo kdo ma sekacku a jak je mozny ho kontaktovat a pripadne, kdyz bude mit nekdo "vlastni iniciativu"(o kterou jsi tu zadal), tak aby mel moznost si pro ni treba dojet, nebo si ji pujcit.. Vim, ze to stoji cas a usili, ktery vam nikdo nezaplati, ale jistej prinos by to melo. Klidne si to vemu na starost a budu to nekam psat.
Osobní profil mrowka | 24.06.2010 14:21
ahoj, kdyz bude sekacka na place, rad neco posekam, ale na skutriku bych si ji vyzvednout nemohl, stejne ted, jak jsem si dodelal tu ruku, tak bude chvilku trvat nez se ukazu , nastesti uz dosly lepsi chranice, tak snad priste nedopadnu tak blbe
Osobní profil Ledoveee_Kladivo | 24.06.2010 14:09
nejlepsi by bylo, kdyby prijela jeste jedna tatrovka s hlinou. . .pulku vysypala na mohylu, ktera by se dotvarovala a zbytek se pouzil na zasypani tech der
Osobní profil Tomex | 24.06.2010 13:17
Piskem? Hlina lepsi ne? Musime osejpovat ten kicker z toho taky naka hlina zbude.
Osobní profil cada16 | 24.06.2010 11:25
Hlavni problem jsou ted diry, kdo muzete vemte kybl, cestou ma kopec naberte dole pisek a zasypavejte.

Kalendář akcí

« 04 / 2025 »
Po Út St Čt So Ne
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930    
Nejbližší akce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz