Diskuze

to green: Dneska jsem ji vyzvednul, mam ji ve sklepe.. Behem zitrka bych ti ji hodil. Dneska se mi to nehodi..

to syta: už jsme zpátky takže jí klidně vezmu - můžete mi ji sem hodit? cestou na smeťák? bydlim 2km od Smetaku....

To syta: Muzu ji vzit k sobe na vikend a pak by tu mel byt uz cada s greenem. Jen nevim jestli se pres den dostanu na kram, abych ji vyzvednul. Mam ted dost fofr.

Ahoj všichni. Nechce si někdo odvézt tu sekačku? Mám ji na krámě a popravdě mi to tu celkem načichlo benzínem a bohužel jiné místo na uskladnění už nemám

Zdarec. Tak sekačka je dobrá

ty woee Dejfe a co cas na zeny?

Sekacku bych na smetak asi ted vubec netahal, je to tam totalne sezehly a je tam na chcipnuti..(http://unmapped.net/~sotek/private/smetak.JPG)
Pod lavickou jsem nechal kybl. Muzete do nej hazet vajgly a odpadky.
Az pojedete nekdo autem, u vjezdu na parkovani jsou dva modry pytle s odpadkama. Vemte je prosim do popelnice, byli jsme tam MHD a zadnej kontejner jsme pobliz nevideli. diky

OK, tak ja ti to tam nejak pred patou zavezu.

Bezva

jj tam to znam ;-) kanistrik a olej vam k tomu vemu taky. do kolika tam budete? ja se tam nejak navecer stavim.

jj, přesně sem

bydlim na zahradaku, ale myslim ze nejak navecer bych ti ji mohl hodit na vysehrad. tim na vysehrad myslis k vam do obchudku?

A sakra. Já nevim, jestli dneska najdu chvilku na to pro sekačku zaject. Kde bydlíš? Jediná možnost by byla max kolem 17-19:00, ale ještě to nevim na 100%. Ty bys ji dnes nemohl hodit třeba na Vyšehrad?

mnu, tak kdyby neco, tady je na me telefoun, tak mi kdyztak zavolejte, ale jak jsem rikal, od zitra az do nedele budu do vecera ve worku, takze odvoz sekacky by byl trochu problem. muj tel je 724 270 827

hola, tak sekacku mam u sebe, ale trochu se mi to zkomplikovalo tim, ze budu patek-nedele ve worku lehce od nevidim do nevidim, takze pokud chcete sekat, tak si ji musime predat ve ctvrtek.

to CADA: ted jsem mluvil s greenem. Sekacku hodte k Davovi. My si vystacime v patek so lopatou a kyblem a budem zakopavat diry a nebudem to komplikovat se sekackou. Jen se kdyztak pak domluvte s klukama ze syty jestli ji tam chteji vzit

Kdyby se nekomu chtelo stavte se v patek.. Budem tam i slavit statnice, tak bude treba i neco dobryho k piti

Cus, nechal bych ji rovnou u LedovyhoK
muzes jim to tam dejve v patek hodit??

to muzu

syta: Do 18hod. minimalne urcite, takze to snad problem nebude.. Tak ja se domluvim s greenem/cadou (nevim kdo ji ted ma?)
Ledoveee_Kladivo: No pres tyden by bylo asi fajn kdyby jsi ji mohl uskladnit.

Kategorie: ostatní
Návštěv: 100596
Dnes: 0
Online: 3
Tak klucí kde sou ty fotky a videa z toho holandu??Už to chci vidět jak sem se tam rozmáznul na tom fletíku