Diskuze

http://unmapped.net/~sotek/img/gallery/Smetak_280810/
Nejaky fota ze stredy.. Sekani+litani

Na Smetaku nalezeny lajny na lavicce - jsou u me.....

Zdar, trošku něco jineho, nepouživate někdo vařič Camping? koupil jsem omylem bombu bez zavitu a ted nevim co s ni, je nepoužita, prodam za polovic ceny (100,-)
diky

at si nekupuje zadnou sracku za par kacek a uz vubec ne nake stary cecko za 4tis!! klidne cinknete a proberem to co je vhodny a nemusi to bejt notne z nasich produktu... Ty kola si nech to neprodas ja prodavam plaste za 500 nove vsecky uz pul roku 9tky nikdo nechce... kdyz doujdou prachy na plaste rad je na prechodnou dobu obujes...

To sekani jde jak na masle, vcera se posekal obrovskej kus!
Nemate nahodou nekdo v planu se zbavit nejaky foukacky kolem 10-12m. Kamarad se chce ucit a porad chce na rychlo koupit nejakou sracku na kiteboardingu z bazaru, ale prijde mi to jako kravina.. Kdyztak pisnete prosim treba do mailu.diky
PS: Potreboval bych poradit. Chtel bych se zbavit tech svych 9palvych kol na MTB, ale nevim zdali je zkouset vymenit, nebo prodavat, nebo je nechat do zasoby? Poradite co je asi nejrozumnejsi a nejvyhodnejsi? diky

Hoši jak to vidíte s Rujánou? Zatim sem nevyrazil a vypadá to jen na víkendový pojezd...dyštak dejte vědět...Snad se konečně taky ukážu dnes na smetišti to bude zase prelidníno

kolem 2hod tam budu

Bando

sOtek: Vyzvednes si zejtra tu sekacku? cca v 8 rano? Kecs s Greenem si ji pak vezmou

beru zpet, ctvrtek budu moct az v 7

tak snad tam nekdo jeste budete...

nekdo ve ctvrtek odpoledne cca od 15.00 na smetak? zkusim litat s jednou rukou .)
ctiry: tenhle patek musim do prace, ale pristi tejden bych to dal

pramyslim o Rugen ct-ne. POdpori nekdo mou myslenku? Predpoved zatim nevim nevim spis bude ficet moc...

Cado mas porad sekacku u sebe?? Ve stredu tam budu zevlit od rana, tak bych sekal pokud se nejak domluvime na predani/odvozu a pokud se nezmeni predpoved a nebude nejakej chcanec..

ralsko vlek zitra kdo? zavolejte...

vlitnem na tu travu v tejdnu po praci...

mam prst v obvazu, takze sekacku asi neprevezu, ale sekat muzu, tak kdybyste o vikendu jeli, dejte vedet

Fiasko, fiasko totalni fiasko...vzal sem dovču, zbalil, vyrazil, cestou na benzince dofouk MTB, dosel vybalil ujel 100m a duse prazdna...lepeni zadny, balit, domu
Cada: mam to na 100% ja hledal cestovku kde pulku zajezdu zaplatim Ticketamaod Accoru - takze me to stoji 10k pro dva! Hele Jestli jakoze s cestovkou tak fakt Agios Nikitas - Nidri nebo Vasiliki je uz moc daleko na Kitebeach...!!! Pres kopec je nejvic osamocena nadherna plaz http://ctiry.nethdd.eu/ctiry/lefkada/photos/IMG_1736.JPG 19-30.9. sme tam, budem radi kdyz se nekdo pripoji...mame to tam krizem krazem projety pac sem si sedrel ruce a 5 dni sem nemohl do vody...i kdyby nefoukalo ztak je to tam luxuska...

Kdyztak dejte pripadne vedet jak tam budete, prijdu pomoc..

Souhlas, jezdili jsme tam se sekackou cca pred 14 dnema a uz to zase neni videt. Sekacku mam ja, o vikendu se na smetak nedostanu. Pokud by nekdo sel, domluvime se na predani stroje

Kategorie: ostatní
Návštěv: 100596
Dnes: 0
Online: 6
sOtek: pošleš mi fotky kde jsem já na mail: prochazka.marek@seznam.cz
dík