Diskuze

Čus chlapi, co dát út - čt Rujanu - Dranske, předpověď vypadá zatim dost dobře.
sOtku, kurva rychle srustej...

Zdravim. Tak me dneska pustili domu. Byl to docela fofr. V pondeli 13:30 se to stalo a ve 22hod. jsem byl po operaci a za den uz me nutili s nohou hejbat, behat s berlema a dneska domu

Jo a mozna by jsme mohli sem nekam hodit info pro takovyhle pripady, co rict do sanitky. Ptali se jestli se tam da dojet, ale nejak jsem nebyl vubec schopnej rict kudy je ta cesta zadni, ale autem se tam urcite dostat da co? Vrtulnik byl totiz zrovna v Koline a se zachrankou typci nejdriv 5min jeli na misto na parkoviste a pak jim trvalo 10min nez vybehli nahoru a 15min cesta dolu, coz bylo asi nejvetsi peklo, protoze ta kost hrozne tlacila do kuze a docela to drnacalo

Taky rikali, ze pry diky nam by tam ta elektrarna nakonec byt opravdu nemela, ale nevim jak moc je to relevantni zdroj kdyz takovy veci vi a jak dojet nahoru autem netusi

ctiry: no neni to malo =/ ale tak od vanoc do brezna se neco nasetrit da... ja bych asi jel, i kdyz bych teda zkusil domluvit nejakou levnejsi cenu, 10k by bylo celkem rozumny

mam čerstvé info...14k je teda dost

Hoj Zdravím tě,
samozřejmě už máme i termín Norska, letos pořádám 2 termíny, jeden bude 4.3.-13.3., druhý 25.3.-3.4.2011.
Brzy budou veškeré informace na stránkách www.kiteseason.cz nově spuštěné stránky.Budu to dávat v průběhu září do eteru.
Cena bude 14 000 Kč Doprava ubytování ve srubu 9 nocí, 10 dní ježdění.
Kolik by vás bylo?
Radek Blažek

Cus bando, nechal jsem vcera na lavicce (nebo na tom co z ni zbylo)umelou trubicku (vzperu) do rebela - bila, cca 50cm. Prosim, kdyby jste sel dneska nekdo jezdit, vemte ji k sobe. DIK
sOtku, brzke uzdraveni

zemi: zejtra po praci uz neco mam, moh bych az na 8.. =/

to monk: já tam jdu zítra(ve středu) po práci(tj asi po 17. hodině).. chceš-li se přidat, určitě bude rád

Nevíte někdo kolik tam je cm: http://zpravy.idnes.cz/zima-o-sobe-dala-poprve-vedet-na-bozim-daru-poletoval-snih-pm3-/dom

kecs: jojo, prodluzky urcite, 2 (3) x 500W osviceni plochy a jednu sikmo do vzduchu, abysme videli na draka... jestli nenapadne brzo snih, tak ja sem urcite pro .)
nepujdem sotka dneska navstivit?

Sotku brzke uzdraveni. Jako kdyz sem videl ze pri nevydarenym startu na vleku se da zlomit steheni kost o kitesurf a kdyz se mi zlomil prst ve spanku, tak uz se nicemu nedivim.

taky preju brzky uzdraveni!

ouu shit

No preju brzky uzdraveni Sotkovi. Nahoda je blbec....
A s tim osvetlenim je to celnem good idea ale chtelo by to tak 4x 500W a nejaky prodluzky... aby bylo aspon trochu videt.

Zdravím ve spolek.. musim vám sdělit blbou zprávu.. sOtek leží ve vinohradský nemocnici se zlomenou holenní kostí(někde kolem kotníku). Dnes, nebo zítra má nastoupit na operaci, kde mu dají nějaký železo a pak si tam asi 10 dní poleží..
Nebyl jsem u toho, ale údajně se mu to stalo při dopadu z naprosto bezpečně vyhlížející situace..

Njn, nedá se svítít a nezbývá než přát brzké uzdravení..

kladivo: no skoda ze tam nemame zadny zazemi... ale ten agregat se da koupit mensi, tenhle sem nasel jen ze byl po ruce.. ma 2,8kw, nam staci i 1,5kw, to je cca polovicni velikost i hmotnost
...jak sem psal, je to asi hloupost, ale uz vidim jak bude celej podzim foukat a po praci uz bude tma.. klidne bych se s tim tahal nahoru (pripadne dojel nahoru autem .)

mnu, nevim jestli to je uplne dobrej napad, kdo se tam s tim bude furt tahat? by se to od parkoviste docela proneslo :-/

heledte nudim se v praci a napadla me takova hloupost - na podzim az bude brzo tma, poridit elektrocentralu a napojit na smetaku 3 reflektory - muzem pak jezdit az do rana .)
vyjde to do 5000,-

http://www.aukro.cz/item1198737781_elektrocentrala_generator_bste3000_10498.html
http://www.aukro.cz/item1202450813_halogen_reflektor_500w_230v.html

Zdravim. Nejdete nekdo litat? Podminky vypadaji skoro idealne..

to Zacapa: Ja ted jedu pryc, takze nestiham, ale v nedeli ti to urcite poslu

Kategorie: ostatní
Návštěv: 100596
Dnes: 0
Online: 6
Dedku jel bych mooc rad ale v tydnu je to proste v prdeliiii :-( Shotku, tak vytej mezi zivejma, hele pochybuju ze by tam sanitka vjela nahoru cuce, ze zadu to sice jde ale prez takovou muldu, ze by to podle me neprejeli... TAkze jedine ten vrtulnik cece skoda ze byl pryc aspon ses proletel... Jak se to stalo teda???
Reklama reklama na pojistovaky: kdybys mel pojistku co mam ja byl bys ted krute v baliku a celou zimu by ses valel nekde v karibiku a kitoval v teple zatim co mi tady drkocali zubama na snehu a jeste by ti zbylo na kompletni vybavu novou... :-)