Diskuze

kuci tak dneska se jeden paraglidista zaslouzil o nezapomenutelnej zazitek na smetaku... dopadlo to dobre nakonec, jen vymknutej kotnik... a sotku ty se ani nekoukej, nebo si vylames zuby .)
prilet - http://monk.server.cz/video/17092010035.mp4
naklad - http://monk.server.cz/video/17092010036.mp4
odlet - http://monk.server.cz/video/17092010037.mp4

nekdo na smetak?

nechcete se někdo přidat k nám a udělat si pěknej výlet na Eurosee, čtvrtek a pátek má pěkně foukat...

Rusty: Ano proplaci se pohmozdeniny, rezne rany i natazene mekke tkane..
Monk: Pokud chce pojistit na kiting, tak muzes.
Ctiry: Zrakveni v aute je zaklad!

Koukám, že bude mít lukáš plný ruce práce

1 500,- ? Proplacej i modriny, podlitiny a rezny rany? Natazeny svaly, slachy a tak? Potrebujes sikovnyho doktora, nebo ti to podskrabne leckterej obvodak z Horni Dolni. Ne ze bych byl nesikovnej :-D Ale porad se mi neco stava. Kamaradka delala sportovni pojistky a tam tohle vsechno slo. Kdyz sem si rozrizl prst a urizl nervy, tak rikala, ze bych to mel jako trvaly nasledky a byla by to celkem repa:-D

Monk: to jena vsechno...1500,- mesicne je ale dost...pak ti dal 60k za zlomenou ruku snadno staci aby 60 typum ten mesic nic nebylo. Ty se spíš ptej zda to platí i když se zrakvíš v autě

lukash: a tyhle pojistky o kterejch mluvis se vztahujou i na kiting, nebo se musim nejdriv doplazit nekam pod smetak ? =)

Teda to jsem zvedavej kolik dostanu. Taky mam pojistku u CP a nemela by to byt ta nejlevnejsi..
to Lukash: Muzu taky poslat rodny cislo, ze by jsi mrknul prosim? Jinak kazdopadne az to nejak dolecim,nebo neco zaplati urcite bych se ozval a pripadne tu pojistku trosku poladil, protoze ted provozuju samy podobny sporty a to se vzdycky hodi

Jeseter: Napis mi do sms, nebo do mailu tve rodne cislo a ja se podivam co mas u nas za pojistku. Pac to co pises je bud hodne stare, nebo nejak spatne postavene! Ted pokud marodis vic jak mesic, tak uz tu pojistku platit nemusis az do ukonceni lecby, prachy dostavas za den leceni od 150-1000kc/den. Spocti si tedy kolik by jsi dostal pri nejnizsim plneni, ktere stoji kolem 250-300. Samo jsou v tom jeste trvale nasledky na od 1000000-10000000. Jeste moc dulezita vec prachy dostavas hned po diagnoze, lecis se 15dni a dostavas je hned. Treba s0tek by mel uz ted do tydne prachy pri pojistce za ty cca300 36600, pri nejvyssim plneni 244000 plus pul roku minimalne jeste zaplacenou tu pojistku... Pohybuju se v tomto odvetvi uz skoro 4roky a sam chci byt nejlepe zajisten, nikde tolik penez nedostanes...

Dedku eurosee :-D Jeseter: taky ceska, je pojistka a pojistka maji mraky produktu a to co mam ja tahosh a jini od lukase sme vsichni vysmaty jak leca... ja byl napriklad z jednoho plneni za bolavej malicek na ruce (ujel mi mtb a padl sem na nej, nikdy bych s tim k doktorovi nesel a s pojistkou jo) 14dni na lefkade s celou rodinkou :-) tak asi tak... A koncim s reklamou raci vam budu psat jak je nejlepci flysurfer

Tak Rujanu jsme zavrhli, bude tam mordor, takze nahradni program, streda Mlejny...

To Tomex:Tomáši,u jaký to máš pojištovny?

Zavolej lukashe 603208911 pojistku mam od nej a jsem happyman! presne jak pise jeseter je pojistka a pojistka a pojistovaci jsou svine bacha na to! Tahle pojistka vyplaci i modriny a to tak honosne ze mas na kita :-)

Zdarec chlapi,
co se týče pojistek,tak je třeba dávat fakt bacha a nechat si poradit od někoho ,kdo vás nebude chtít natáhnout,ani vám nevnucovat nějakou pičovinu.V zimě jsem si udělal něco s ramenem a marodil skoro 4měsíce.Česká Pojištovna mi sdělila ,že pojistku 726,-kč musím platit i v době marodění.No a po skončení marodění jsem dostal 3.890,-kč.Jsou to kurvy ti pojištováci.Ta pizda mi uzavřela nějakou pičovinu a pak mi řekla,že ten úraz byl malej a kdo ví jestli jsem nesimuloval.

rujanu v tejdnu taky nezvladnu =/ ale dal bych smetak, zejtra cca od 4, mozna driv, na stredu bych si v praci hodil sick day

tomex: co mas za pojistku? posledni dobou sem guglil, ale chtel bych neco celorocniho i do zahranici a pojisteni na kite moc pojistoven nenabizi

to Tomex: Diky myslel jsem si to, ale valela se mi ta myslenka v hlave. Jinak po vetsim bratrickovi uz pokukuju, ale ted to ma cas

si myslim ze se to nevyplati k 10 pulse bych sehnal spis 15ku speeda3 jinak prodejnej kolem 18 urcite bude

Aha. Ja tam vzadu prave nikdy nebyl, takze netusim. Ta helikoptera me taky mrzela, kdyz mi to rikali. Clovek z toho musi vytriskat aspon nezapomenutelnej zazitek i kdyz to bude i tak, rovnani bylo hodne "luxusni"

Mel bych vypravet, jak se to stalo pri poradnym jumpu, mega polet a bum..

Proste asi nejvic debilni nahoda..

A premejslel jsem jestli ted neprodat draka a za ctvrt roku nekoupit novyho, ale nevim jak moc se to vyplati? Mam ted FS Pulse 2 - 10m, ale do budoucna bych chtel asi u uzavreny komory zustat, bavilo me to s nim i na vode. Je se starym barem,predelanej na 5lajn+lajny jsou komplet novy(pred mesicem meneny), nejaky dirky od travy cca. 5ks takovy ty malicky potvurky, jinak oprava zadna. Jakou by tak mohl mit cenu? Vyplati se toho zbavovat, kdyz pak stejne FS stejne chci? diky

Kategorie: ostatní
Návštěv: 100596
Dnes: 0
Online: 5
neee.. No to mi poser zada, 7lidi+vrtulnik kvuli jednomu vymknutymu kotniku?
Zrovna jsem si rikal, jak dneska krasne foukalo a bylo nadherny pocasko, ze bych se zajel podivat. Jinak hnata uz je dost v cajku, podlitiny zmizely, kolenem uz hejbu ve stejnym rozsahu jak s druhym, akorad kotnik mam porad nateklej a ne moc pohyblivej, ale uz jen 3tejdny a muzu zacit slapat, tak pak ho snad rozhejbu. Je to ale peknej opruz, protoze ta noha vypada jak zdrava a clovek na to nesmi slapnout.. Nejaka duchodkyne me nechtela ani pustit sednou, ze prej simuluju. (me fakt hodne pobavila)
http://unmapped.net/~sotek/img/gallery/NOHA!/
Tady kdyztak par "motivacnich" fotografii cemu se radeji vyvarovat