Diskuze

sotek: no pocasi neni idealni, ale doufal sem, ze to pujde dyz je to volno... uz aby nasnezilo... co noha?

to monk: Twe vzdyt venku hrozne chcije

nechysta se nekdo na smetak odpoledne?

Kluci kdo jste mi psal maila, ohledne te pojistky? Kiteboarding.cz presel komplet na nove mail rozhrani a ja prisel o postu

FICI..... jdeme jezdit :-) GREEN

tomex: musim rict, ze padackar mi vadil jen jednou a to celkem vyrazne, kdyz tam pobihal uprostred. tenhle osudnej patek byli oba mimo hlavni plochu, takze mi vubec nevadili a tak by to mohlo za me i do budoucna klidne zustat. padackare nekontroluju, ale odchyt sem tam 2 novy kitery a slibili, ze pokud budou jezdit na smetak, tak zaplati...
coz mi pripomina, ze ja za tenhle rok jeste nezaplatil a mozna nas bude vic .)

to sOtek: nene letadylka na zabijeni nowind nudy, protoze celej den fici a kyz konecne dorazim tak to lehne

to eskymako: kazdy ma pravo se vyjadrit i neregistrovany i nesecici :-) Jedine pravo co nema takovy neclen je uzivat smetak ke kitingu a treningu s glidem, popripade jakkoliv omezovat kitovani na plose

Panove slysel jsem ze jisti instruktori paraglidingu dokonce smetak radi jako dobry cvicny prostor v praze! Takze padackare hlidejte a rikejte jim ze se musi stat cleny a navic musi byt tak aby neprekazeli kiterum nebo se proste dohodneme a padackarum vztup zakazeme. Najem mame mi kiteri clenove ostatani tam poustet nemusime, opakuji to stale a apeluji na vas vsechny hlidejte si vlastni plochu!! Vidam tam catso nezname tvare a pripada mi ze je informuju jen ja! Takhle se tam brzo nevejdeme a motat se budem jeste s padakam myslim ze kdyz foukne na smotani si stacime sami a nemusi se tam motat neclen padackar nmo ne?

To preclik : Ahoj, muzu se zeptat, jak k te tve nehode vlastne doslo? Taky jsem tam ten den vzadu cvicil zvedani/handling a ze by ty vetrne podminky byly nejak zvlast dramaticke mi neprislo. Trochu silnejsi vitr, to ano, ale zase zadne velke strihy. Pakrat jsem si trochu zabehal, ale ok. Je fakt, ze jsem asi byl dostatecne daleko od hrany a na tom vysekanem svahu cos byl ty, to mohlo byt zivejsi.
Takze jak to bylo, at vime, na co si dat pozor?
Diky, preju brzke uzdraveni!
Tomas

To preclik: Ahoj a doufam, ze bude vse bez nasledku.
Ahoj taky vsem ostatnim, nevim jestli ti co nesekali maji pravo se tu vyjadrovat:-), pro letadylka teda rozhodne nejsem. Co me trapi ale vic je ze, s lidmi na padačkach je to ale obcas tezky. V patek pokud vim, co stala ta neprijemna udalost, busilo celkem dost. Ja sam mam 110 kilo a kapesnik kterým mávám nad hlavou má z finančních duvodu jen 5 m čtverečních. Do vzduchu mě teda zdvihá vítr o rychlosti 8m/s a víc, když se hodně snažím. Tak si tak vzpominam ze jsem za podobnych vetrnych podminek minimalne 2x varoval prichozi paragladisty, ze je tam dnes trochu vic nez na tech svych rozmerech jsou schopni uvezt. Bohuzel nejak si nenechali poradit, jeden vymotaval kridlo tak 2 h z tech bodlaku, kde se jiz nic neseka, a druhy sam nakonec uznal ze tohle se fakt neda, kdyz se mu za hodinku nepodarilo ani kridlo rozlozit, natoz dostat nejak do vzduchu. Zlomeniny dolnich koncetin at nas jiz nepostihuji, sanitaci taky budou radsi a o pilotech helikopter nemluvim. V zacatcich je kazda rada draha, a i kdyz mate sebelepsi pojisteni, tak verte, ze ta hnáta nebo zlomenej vaz za to nestoji.
Ales

to Tomex: Ja myslel, ze poridime letadylka, aby se uz nikdo nezranil

to preclik: uff to zni fakt hrozne. Taky preju brzky uzdraveni!

a preju brzky uzdraveni, ani nevim co znamena vnitrni a vnejsi, ale zni to hrozne

preclik: zkus mu zavolat na 776855914, snad je to spravny cislo.. prej ti psal sms na tvuj mobil

hosi co si koupime za modely letadilek a vrtulniku??? uz me ten nowind tezce depta... udelame na smetaku rumway a budem happy :-D

Zdarec hoši,jsem ten jelito z vrtulníku, musel jsem nechat výbavu u jednoho z vás (myslim že se jmenoval Kuba). Tak jestli by se mi mohl ozvat, kontakt na mě má. Jinak kontník je zlomenej, vnitřní i vnější. Dík zdar

tak to je teda narez

Jo to je fajn, ze uz vi kudy tam..

taky pekny =) ty zachranari rikali, ze ses jim minule pekne prones =D od priste uz snad bude jezdit sanitka nahoru, naved sem je kudy, protoze si stezovali ze sou stary a ten kopec sotva vybehnou =D
...jinak tomu typkovi se vcera motala hlava a bylo mu na zvraceni (nevim proc z kotniku), proto asi ten vrtulnik, dali mu kapacku jeste na smetaku.

Kategorie: ostatní
Návštěv: 100596
Dnes: 0
Online: 5
to monk: Trosku se obavam, ze to bude hodne velka sracka rozmacena..
Noha je cim dal lepsi, uz zacinam rozhejbavat kotnik a neotejka. 6.10 bude rozhodujici kontrola, ale cvicim s tim v ramci moznosti jak o zivot, aby pak ta rehabilitace byla rychlovka. Chci bejt zase "ready to fly"