Diskuze

parada, vezmu plastenku a pojedu hned rano .) dame gril?

zitra kazdopadne

tak co myslite zejtra?

to kaser: ten blinkr byl predni levy, nebylo to tak zle nakonec, diky

Ctiry, oslavíme to na MČR v Milo, rovnou s Dědkovejma narozkama ;-)

To mrowka: když jsem přijel, tak tam stál takovej modro-zelenej (skoro až perletovej) VW Passat combi max. 3 roky starej, s tmavšíma sklama a uvnitř zevlil nějakej kluk, SPZ bohužel nevim...ten blinkr byl zadní?

Kluci zapomeli sme oslavit dvoulety vyroci smetaku! Co s tim udelame?

zejtra asi nema smetak smysl co? kdybyste nekdo jeli, dejte vedet.. vikend se zacina kazit =/

Cus, nevsim si nekdo v sobotu, ze by se nekdo ochomejtal kolem toho hnusneho bileho pickupu s reklamama? mel jsem promackly blinkr a nevim, zda se mi to stalo tam

to eskymo: Diky. To tam zustane, ma to specialni drazky a zaroste to do kosti, jen mozna jeden sroup z horni casti vyndaji, aby si to pry sedlo..
A s tou pevnosti si ze me delaji prdel uz ted. Taky uz nekdo vymyslel, ze mi to meli dat rovnou i do druhy

to: sOtek teda to je fakt osklivka ta zlomenina. Ta výztuha půjde někdy pryč? Jo a dobrá zpráva je, že pokud to sroste tak v to místě už si to příště prý nezlomíš, pokud si to dobře pamatuji ze školy. Přeji brzké uzdravení, a hodně štastných dalších přistání.

monk: Hele nechci to pokouset, rad bych byl co nejdriv ok a ne to zase zkurvit :D Ono to sice uz drzi, ale srostly to 100%neni..
Takhlen to vypada :D prvni jsou po 1.dni a ty ke konci jsou po 6tydnech.. Hlavne ta lytkova kost je tam luxusne :D
http://unmapped.net/~sotek/img/gallery/noha_RTG/

sotek: nemuzes ani na buggyne? .)

Zdravim,
tak jak to lita? Uz se musim konecne nekdy stavit, muzu uz "legalne" slapat na 1/2vahy na nohu a ridit

ja sem urcite pro, i s grilem a sekanim kdyby se nahodou nekdo nudil

Ahoj všem, sobota i neděle zatím vypadá že by mohlo foukat ....neuspořádáme tedy jednodenní závody ??? jen tak pro legraci ....... co???

ZEJTRA BRIGADA a GRIL. stavte se, zacatek od 10.00, litani, pokud bude vitr i po setmeni (jestli lada vezme reflektor

...dnesni smetak docela dobrej, chvili fucelo hodne, chvili malo, ale znicenej sem hrozne... bohuzel ondrovi dole nekdo na parkingu vymlatil okynko u spolujezdce

zadny v 11, cca od 10 sem tam =)

Já jedu.Budu tam kolem 12.00. Protože vstáváš v 11.00,máš co dělat

Kategorie: ostatní
Návštěv: 100596
Dnes: 0
Online: 3