Diskuze

V souvislosti s diskuzí v Milovicích o pláštích jsem zkoušel kontaktovat M.Bolena. Zkuste si rozmyslet,kdo by chtěl teď pořídit nějaké,jak říkal Ondra,dají se třeba prohodit barvy http://www.mountainboards.cz/shop/pneu/ . Množstevní slevy nejsou... Kdo bude mít zájem,napište sem. Do 3 dnů by měly být k dodání.

Jestli nejse limitovany cenou pockej ja FLYSURFER VIRON naprosto bezpecny kite pro deti se 100% depowerem a samostartovaci nejde zamotat. Cena bude kolem 15ti za 4ku.

2 procpakne: kdybys chtel komoru tak Pegas mi poslal emailem nejake vyprodejove ceny, Chimera 5,5 / 09 9.000,- za komplet. Jestli chces nech zde email, preposlu ti to.

to procpakne: http://www.kiteboarding.cz/bazar/detail/4966-access-xc-4m-r-08.php
Ale jak to je/neni dobra cena to netusim, ozonacky ceny moc nesleduju..

čau kluci nevite náhodou o nějakém starším dráčku..? nebo kde se mám zeptat?
mák kluka 10 let a chtěl by taky jezdit :-)
myslím tak nějakou 4 s barem
dík za nějakou radu Honza

Tomexi a Prokope, nechcete sem hodit nějaký nový fota ze Smeťáku ať je čím se pokochat? Myslím že jste toho v poslední době nafotili hodně ne?

Díky,Máro, zase budu frajer :-) ,snad tam vydrží.

šálu jsem tam taky viděl je u KPZky.

Pumpu ne,já tam nechal v neděli u lavičky šálu

nevzali jste jí někdo náhodou večer k sobě?

čus našla se pumpa.

!! cus kluci zitra to jest NEDELE probehne na smetaku prvni zkusevni kurz (placeny) od BEST KITEBOARDING meli by mit 2-3 zaky. Kdyztak se tam s instruktorama dohodnete na prostoru aby vas neohrozovali a vy je, ale aby meli prostor za kurz nam plati...

Cus, ja je kupoval v Uvalsky ulici v Praze. Kdyz jedes od Skalky, tak je to po levy strane. Pneuservis jak hovado. To nemines. Rozmer ty duse je 200x50. Pouziva se do detskejch kocarku, nebo do prednich kolecek u invalidniho voziku .

to ctiry: já je kupoval u matěje 609.cz, ale nejsem si jist cenou 75Kč, každopádně byly min za polovic než MBS

kdeže se to dá někdeže v Barumu sehnat duše za 75,- ? Nejakej odkaz na mapu nebo takněco by se šiklo...
Pak se ukážu na smetáku a možná i v milo na zavodech

Tak znova kdo se zítra neboli dnes pude zajezdit. bude bušit.

chlapi, spíte vubec někdy

Pokud je zítra dnes

zdarec pánové mam v plánu vyrazit zítra si zajezdit nepřidá se někdo. Potřebuju se odreagovat z práce.

Začínám se do těch Milovic bát...

Kategorie: ostatní
Návštěv: 100596
Dnes: 0
Online: 6
Upřesnění: říkal,že má teď skladem zelený a žlutý. Jedná se o MBS 8" .