Diskuze

Nalezena červená rukavice Answer-je u KPZky.Máro,někdo Ti to vysypal

Uz to vidim jsem myslel, ze ten ozone test day je tenhle a ono to bylo uz minulej

jaka akce?

2,5ka foukacka to muze bejt dobrej divoch

Uz minulej vikend to busilo narazy az 17,5 a to se jezdila 2,5ka nafukovacka... Kaser pak vyndal 8mu psycho a jezdil asi 20min a mel dost :-)

Teda ten vikendovej vitr vypada hodne huste. Jestli budou ty 20m/s poryvy, tak to bude asi hodne mrtvych.. Snad se prijdu brzo podivat uz po svych. Povolili mi uz slapani, ale musim se nejdriv naucit chodit..

Beru puldne volno, cajky na zada a na kole se vydam na smetak, abych mohl konzumovat

Cus, sekacku vemu...
Predpoved, testovacka, to tam bude asi pekne plno

zacapa: to mas jeste stesti, ja 2 roky nic a pak 3 kola v jeden den :D

Zdarec. O vikendu probehne na smetaku testovani kitu OZONE desek MBS. Za test day nam prispivaji do kasicky a jeste muzete otestoovat hracky...

zdar nějak se mě drží smůla po 3tí zasebou jsem na smťáku píchnul.Dva roky nic až nyní 3xzasebou navíc jedna a tatáž duše.

Jsem pro posekání před zimou ale v sobotu vám nepomužu makám.

to green našel jsem ještě tohle http://www.rubena.cz/search.asp?SearchType=All&EXPS=200x50&x=11&y=13

to monk: Ja bych vyrazil v sobotu, mozna ze se utrhnu i v patek po praci...
Kdyby nas na tu sobotu bylo vic, tak by sme mohli provetrat sekacku... Popripade pujcit mulcovac a posekat ten bordel pred zimou.

hola hej, sem zpatky z el gouny a hned bych vyrazil vyzkouset nove nauceny triky i na suchu =) prida se nekdo? budu moct cely dny pa-so-ne

Jestli se nepletu tak orygo MBS ma delsi ventilek a ma vetsi gramaz gumy, nicmene pichnes ji stene dobre jako rubenu. Mozna vic vydrzi na treni o bordel mezi plastem a dusi. Jinej rozdil me nenapada.

Tak asi jedna z tech dusi bude min cinska. Nebo min vypalena

Plaste bych si vzal cerveny. A vymenil s nekym pulku za zluty.

Jinak v tej Barumce se duše fakt daj sehnat za 80,- to by mě fakt zajímal rozdíl k těm za 160,- nebo k těm za 350,-! Příště se tam snad zeptám i na pláště...z těch cen je mi blbě už

A nechtel by nekdo T2ky i s diskama v dobrym stavu? Docela bych se tech 9" zbavil

Mam uplne novou sadu T3 zeleny klidne s nekym vymenim dve zeleny za zluty...

Kategorie: ostatní
Návštěv: 100596
Dnes: 0
Online: 1
kuci a hlavne CADO, zejtra to vyjde na na kiteboardingu, ale posilam s predstihem
http://www.kiteboarding.cz/kite-clanky/kitesurf-el-gouna-kite-and-beach-report.php