Diskuze

ja sedim doma sice neco fouka, a sviti slunce jenze je kurevsky mokro a flakat se po smetalu v 3° mokrej me moc nelaka :-D

Že by jsme fšichni hnili v praci a mlsně koukali z okna.
Ja teda jo, a děsně se těším až nasněží i v Praze.

Je hezky a docela fouká dnes a nikdo na smeťáku není?

ja v zasade nejsem proti, ale bojim se ze na to nemame online metostanice treba ta co je na roskosi vysla na 45papiru :-(

asgard: no musime se asi domluvit spolecne na smetaku a nejsem ani spravcem pokladny..ale ja sem urcite pro, pac windguru je pro smetak hodne orientacni predpoved...
co na to tomex a dedex?

Hele to je celkem na vás já myslím že by nebyl problém internet mám =) takže pohoda.. klidně piš na bruse.lee@centrum.cz nebo jestli chceš skype - icq..

asgard: a nechces bejt porad na telefonu a hlasit vitr? :D ...nebo nemas moznost dat na strechu wifi meteostanici? pripadne s kamerou smerem na smetak? :D verim, ze finance v pokladne by se na dobrou vec nasly...

V krušných horách je sjízdnej zatím jen Božák (osobně vyzkoušeno

to bude asi soused. ma novy modry hrablo. podle toho jak haze to vipada tak na 7 cisel

zrovna haze lopatou

V pátek by nám sem měl kluk z Výsluní-Husky Hillu hodit zprávu,jak je to se sněhem v Krušných horách.Tady je odkaz na jeho kameru http://www.livestream.com/kameravslun750mnm

Hoj, něják jsem tu četl že by jste chtěli někoho aby byl blízko, aby jste věděli jak moc fouká. Jsem o něco blíž než (tomex (4km) myslím že to byl on

ok kaslu na stredu. o vikendu nekam vyrazime. Kdo se prida bando?

ja nemuzu =/ az o vikendu... ale hlavne v praze ma ve stredu prset a na horach jeste nebude podklad.. videl bych to nejdriv na ten vikend snow nekde na horach bozim daru / vetrny jenikov ma celkem chumelit uz ode dneska... adolfov a husky hill vypada taky nadejne

podle predpovedi asi vsichni za par dni....
Na stredu to vipada slibne... Beru si volno v praci. Dorazite nekdo dalsi?

kolik z Vás jezdí snow na smeťáku ??

hola, tak ten vítr furt nic co? Já se furt těším na Smeťák že pujdu pouštět svýho delta draka

Mara: dozvis se to na predpovedi :D ...alespon o vikendu to plati...

Cauves kde se dozvim jesi na smetaku nekdo bude ?
rad bych si to vyzkousel nebo aspon okouknul a nechce se mi vyhazovat za kurz..

Kategorie: ostatní
Návštěv: 100596
Dnes: 0
Online: 3
tomex: tak nemusime mit zadnou vojenskou stanici .)
treba tady, model PRIMUS za 5500, presnost 0,9m/s nam uplne staci, smer vetru ma taky a dalsi vychytavky, jako uhrn srazek, abysme vedeli jak je to mokry .)
http://www.e-pristroje.cz/meteorologicke-stanice.html