Diskuze

mas pravdu, to mi nedoslo

přenosová frekvence: 868 MHz
vzdálenost mezi vnější a vnitřní částí: maximálně 70 až 130 metrů v otevřeném prostoru

Ale ted resime blbosti. Ty cidla tedy merak vetru atd ty sou bud radiove nebo maji prislusnou delku kabelu. To USB bude klidne jem 1m tu stanici bude mit doma na stole...

Wifi nebo sítovy kabel, ten muze byt max asi 90m, nevim co to mate za kamerku a jak daleko

no tak wifi nebo něco

no, USB jede tak max 5m, zalezi na zarizeni (nekdy je to min

U toho USB bude trosku problem s dylkou. Na velkych dylkach je pak dost nefunkcni

no taky v tom něják problém nevidím.. jedinej-sehnat pak dlooouhej kabel =)

jj, rozkos znam.. maj to holt vychytany no .) takovou asi mit nebudem...
co koukam na popis, tak by mela umet okamzitej vitr i narazy
...ale jedny veci se u ni bojim a to je, ze nepisou presnost mereni vetru... kdyby tam byla odchylka 2m/s, tak je to asi pro nas hodne, nedohledal sem to ani v zahranici... kdybysme ji chteli, napisu mail vyrobci... na webu sem kdyztak nasel jeste par dalsich meteostanic, ktery by se snad daly taky streamovat...

Jo to by slo!! Jestli to teda bude stacit trebas A 20min upload dat, jestli bude z toho poznat aspon prumenej wind... tohle je meteo na rozkosi tohoto casu asi vypnuta. Jinak jede tak ze vidis realne jak chodej poryvy... http://77.236.214.2/surfcentrum.cz/

a jak koukam, mohl by se i vypinat, nebo spis "usinat" komp a treba jednou za hodku by se probral a obnovil vitr, v pripade, ze by ho asgard nemel zapnutej... jedinej problem je asi, ze to nema wifi, a muselo by se to ze strechy tahat pres USB
http://www.chytrybyt.cz/meteorologie/meteostanice/meteostanice-watson-w-8681.html

tady je navod na streamovani, ftp zaridim, meteostanice stoji 3120 .)
http://sites.google.com/site/ok1bmx/radioamatersvi/meteostanice-w-8681

zkus to najit bylo by to supr, ale fakt uz sem hledal a zjistovoal od kluku z rozkose... ten ten prenos tam davaj aby jsis mohl delat statistiky atd...

tomex: vetsina tech meteostanic je propojitelna wifi / usb... takze v pc ty udaje budou, pak uz je jen otazka jak je streamovat na web... stranky dokazu pripravit a verim, ze nejakej soft na streamovani na webu bude... jinak by tam prece nedavali vubec pripojeni na PC... no probral bych to nekdy az se sejdem a pak pripadne zkusim nejakej software dohledat

no myslel jsem to tak že by se koupil netbook-někdo zvá by byl admin ten pc by byl váš =) a jen by se na něj připojoval. kdby něco není problém se sejít na smeťáku a pokecat - až někdo bude chtít lítat.. já se alespon budu kochat =D a rovnou se o tom můžeme trochu pobavit

Jo no to je jedinej moznej zpusob na tyhle levny mtoastanice, prihlasovat se prez VPNku k tomu pc co zbira data, ale to by asi Asgrad nebl rad kdyby mu najednou cumelo 20lidi do kompu doma a navic by to stejne bylo celkem nerealny tolk lidi cumet do jednoho PC aniz b spadnul...

mám ale macka (apple) tak se koukněte jeslti na to ty app jsou nebo by se mohl koupit nějákej nejlevnější NB a ten by tu byl a popř by se na něj mohl napojit kdo by chtěl =)

Super myslenka, pokud Asgard bydli na dohled od smetaku, tak bych mohl dodat kameru i s venkovnim krytem. Mam jednu prebytecnou byla by napajena 12V z nejakyho adapteru. A video signal by si zavedl do PC pres grabovaci kartu... pak uz to jen sopnot na net...

Zdravim. Pokdu by nekdo byl ochotny mit pusteny non-stop pocitac, pripojeni k netu a mel pristup pro zapis sem na stranky smetaku tak by data mohl uploadovat sem a tady by se to zobrazovalo.

monk: ja uz sem se po tom taky pidil a tohle je presne to co je nam plne k... To dokaze ukladat data do pc ale dal je sirit to neumi. Takze ten kdo ma doma stanici bude vedet vse a mi po netu pekny koulo...

Kategorie: ostatní
Návštěv: 100596
Dnes: 0
Online: 3
Nemoc mi prolezela vejkend, ale uz si rysuju stredu...Doufam ze za snehem nebudu muset daleko...Uz se nemuzu dockat letosniho snowkitingu