Diskuze

Jestli ji bude kde skladovat..? Proc ne, co s tema penezma co se vyberou na ucte, at se uzijou na spravnou vec

Cus lidi mame moznost koupit zanovni sekacku http://www.mountfield.cz/sekacka-mtf-4820-pd-tdl-484-tr-1SEK2095.html co vy na to ze by byly dve??? Cenu mame navrhnout. Ten clovek odleta do cuziny na par let a prodava uplne vsecko...

cus
shodou okolnosti sem tam dnes v 6:45 stepoval. Z hlasenych 6-11m/s se vyklubalo 0-0,2m/s ale stejne sem to roztah a zabehal si zda precejen nahore neco nebude...kdyz uz sem vstal tak rozccvicka dobra. Jezdit bych tam asi nesel. Je to maly, nekde je 9cm a sterk, ale nekde se neda prokopnout zkrz zamrzlou vrstvu...jako da se, ale prkno bych tam nekurvil. Je tam pekne pochystanej rail ze strane

snad se tam vejdeme... Nebyl se tam nekdo juknout, jak to tam vipada s podkladem?

co vikend na smetaku?

Zítra chci zkusit něco v okolí Prahy-asi Miličín. Nepřidá se někdo?

Zeby green?? Nevim cece

tzy kráso...dneska jenom 16km, ale zato peklo pekelný...nechtelo se nám menit kajty takze s 12tkama totál moc dneska na Adolfove. Foukalo tak 9-15 a to neprehánim. Vejlet parádní, podklad casto vyfoukana ledovka, mistama mista nafoukaneho snehu, nejvic samo nafoukano na silnici, takze cesta taky vostra. zezacatku Polojasno pak prisla fronta.
Radek a Lukas jeste jezdili asi 15 min navic po tom vyletu ja to zabalil - total vsechno boli

Na mape je videt jak sme se ani moc nezdrzovalia jeli pekne primo

http://ctiry.nethdd.eu/AdolfovFojtovice101210.JPG

to Kitemas: Pravidla jsou porad stejny at je leto nebo zima... platis prispevky a chodis na brigady = jezdis ;-)

Ahoj, jsou na Smeťáku nějaký pravidla vstupu v zimě na sněhu? Km

zeby green? :D

Hosi tak SPEED PRODANO!! Behem hodky 3 kupci... Prvni komu sem ho slobyl bojuzel prachy nesehnal a z tech dalsich dvou sem si vybral toho co je mi blizsi :-D

Čau kluci nechcete někdo mýho Outlawa 14m??? tak okolo 18 tis.....

tomex: ja bych ho vzal za polovic :D

Zdare panove. Tak muj Speed3 15m2 DELUX jde do prodeje za krasnych 31990 + novej trapez gratis! TAk jestli po nem nekdo touzite je prilezitost...

nechces si tu dovcu vybrat az v patek? .) zejtra nemuzu =/

Nekdo zejtra? Smetak/Mandava/Milicin ... proste co nejbliz kde to foukne...

zacapa: jakej byl?

tak a de se na to dnes jdu na smeták na první letošní snowkiting.

Kategorie: ostatní
Návštěv: 100596
Dnes: 0
Online: 4
no ja nevim... na jare bych radsi pucil mulcovace, uz ta nase ma problemy se sekanim a pak nam jedna na udrzbu staci... radsi bych investoval do ty kamery/meraku vetru... navic tahle ma vysku seceni jen 7,5 a bez mulcovani... to je dost naprd