Diskuze

Co podnik Jiny stav na IP? Interier nic moc, zadnej fotbalek, ale neni zakoureno, jidlo dobry, pivo driv nez dopijete (kozel 11 + cerny=rezany, Plzen), personal tolerantni i presto ze si na nas stezovali jiny stoly a ja treba rozsed zidli tak to brali s humorem

Pivko nikdy neuškodi

jsem pro.

co kluci pivko ve středu 12.1. nekde v centru ???? popit, pokecat co???

dedex: moje hloupost, zapomnel sem napsat poznamku

mrowka: plat nejlip 2x do mesice :D ..ne, myslim ze dohoda je po roce od kazdyho prispevku

kdyz jsem platil loni v polovine roku, mam platit uz ted na zacatku? v te prvni polovine roku jsem tam byl snad 2x

To Monk: jo, je to tam, ale nikde se tam neobjevilo tvoje jmeno a jen podle v.s. jsem te nedokazal identifikovat ;-)

Jen se bojim, ze cokoliv udelame ceka zkaza, viz sezeni u mohyly. Vzdycky se najde nejakej idiot, kterej bude mit pocit, ze nejlepsi je to rozlamat..
Reknu vam to cekani na jezdeni je nekonecny, uz pres 4mesice pauza a porad nic moc vyhlidky.

Se snizenim poplatku na 500 nebo i min soulasim! Ale s tim ze ti co nemaji zaplaceno prispevky jako ja musi samozrejme zaplatit jeste puvodni sumu, jinac by to nebylo ferove nebo se podivat kdo kdy jak mel platit a spocitat pomery roku 2010 a levnejsiho 2011 nebo nevim jak... Na nulu urcite ne musi se kupovat benzi, olej do sekacky, pujcovat mulcovace na zvecovani plochy atd...

nejakej poradnej kicker by se hodil . To ma Monk pravdu. Taky by to chtelo nejekyho sikovnyho konstruktera, co by nam ho posvarel. Nezna nekdo nekoho takovyho?

jinak bych klidne za ty penize koupil naky drevo ve velkoobchodu a svaril konstrukci pro skokanek jako maj v havl brode

...na jare taky dotahnu 2 stoly, ze kterejch muzem udelat najezd ze svahu/z mohyly, nebo alespon zaklad na funbox..

dedex: je to datum 23-09-2010, v.s.0027111984
prispevek bych na 0kc urcite nesnizoval, to tam pak budem mit hnedka spoustu zacatecniku / poustecu, co se budou plist na plochu a nebudeme mit argument proc je vyhodit

Jo, a kdo jste platil benzin do sekacky, potrebuju od vas ucty, abych vam to mohl proplatit, musite se mi ale ozvat. Idealni by bylo ucty naskenovat a poslat mi je mailem, abych si mohl pripravit hotovost. aalloohhaa@gmail.com

Tabulku jsem zaktualizoval, dopsal jsem tam platby, co dosly na ucet. Monku, tebe jsem tam nejak nenasel, muzes se na to mrknout? Na ucte je ted cca 20 koliku, to by na sekani s mulcovacema melo bohate stacit a jeste zbyde. Je tedy otazka, zda nesnizit poplatek na pristi rok treba na 500Kc nebo vubec?

Ja sem tohoto casu neplatic prispevek sem nezaplatil jeste :-( Jinak kluci kdo si to vemete na triko?? Delat pokladnika?? Idealni nekdo kdo je imrvere na smetaku...

Souhlas,zaktualizujte tu tabulku,jsou nastavena určitá pravidla a zajímá mě,jak je kdo dodržuje.

heledte ja platil i letos a to uz docela davno, tak proc sem cervenym ze sem nezaplatil? :D

Oukej ja su taky pro. Carlos nam to oznamil, ze by jsme mohli mit za dobrou... Proto jsem nadhodil. Jaro bude fakt chtit hned jak trosku vyleze slunko dokad to bude zdevastovany snehem...

Priklanim se k Monkovi. Jednou sekakou se plocha udrzovat da. Jarni masova mulcovaci brigada je lepsi napad...

Kategorie: ostatní
Návštěv: 100596
Dnes: 0
Online: 5
Dedku: checkni prosim zda z myho uctu (ted sem poslal litra) tam zatim je fakt jen jedna platba. Dyt ja sem podle soupisky 2 roky neplatic (nebo proc je to datum z 2009 cerveny???)