Diskuze

JO a der od psu je tam fakt kotel musime je jit vazne zasipat, pak se priklanim k delsimu vyseceni svahu, cimdal vic lidi skace dolu hlavne v lowindu. Dotvorit tvar mohyly dokat je prosakla a neztvrdla.

Kluci stop nehadejte se! Mame spolupracovet ne se vzajemne obvinovat! Ja jsem tam byl taky a taky jsem jezdil! Mohu vam vsem zdelit, ze ten den byl povrch daleko mene promacen nez v leckterych letnich podestovych dnech kdy se posmetaku prohanel i cada a jini. V patek po tomto sem tam byl a koleje byli pouze destem srovnane! Nehrotte to, jsou myslim vetsi prohresky vuci pravidlum nez zrovna toto. Kazdopadne nijak neobhajuju jezdeni na rozmocenym!!

to monk: prijde mi to trochu na hlavu postavena logika, ze je vlastne v poradku to tam rozrajtovat, kdyz je plocha promacena . . . protoze to tam je vlastne stejnak hrbolaty. nemyslis, ze by bylo spis lepsi a v zajmu nas vsech predchazet jeste vetsimu poniceni plochy, nez v jakym stavu je?

co se plochy na Smetaku tyka je tam jeste jeden zasadni problem..... a to diry vyhrabany od psů .... nektery jsou fakt hluboky, skoro na zlomeni nohy

cada: to si nastvanej, zes tam nebyl s nama, nebo ze zas nevyzkousis golfovy hole? :D ...byli sme znovu na plose a je to uplne ok, ty drobny nerovnosti se rozjezdi za par dnu, kdyz sekame novou plochu, jsou tam daleko horsi vymoly...

JO JO, NĚKDY SE ZASTAVÍM

Já vím,že nebyl. Jen jsem chtěl upozornit ty šetřílky (a já mezi ně patřím taky),kteří si připojištění nesjednali na sport,že to asi bude chtít trochu přehodnotit priority.Jinak tě zdravím jako čestného člena a koukej si někdy přijet zalítat-ne,že tady budeš jen makat

máš pravdu,chce to odstartovat a odjet si.Ale to nebyl popisovaný incident.

S tou ohleduplností máš určitě pravdu.Spíš jde o to,že na té malé loučce,která je součástí kempu je děsnej mazec-kity,lajny,hračky na surf a místo ve vodě před ní je určeno pro windsurfing.A než dojdeš k bójce,která odděluje surf x kite,může se toho spousta přihodit. A dál od kempu je údajně chráněná rezervace pro ptáky,odkud neodstartuješ.

v Suhrendorfu bývám dost často a byl jsem i při popsaném incidentu.Myslím,že pravidla spotů nejsou tak strašný,aby se nedali dodržet.Je pravda,že když má někdo podruhý kite nad hlavou a je označenej reflexní vestou,tak by kolem něj neměli ostatní jezdit.Suhrendorf je obr plac a každej si tam může zajet kam chce,tak proč plašit začátečníky.

Článek,o kterým jsem už pár lidem vyprávěl-kdo chce,ať dočte do konce http://www.windsurfing.cz/index.php?page=50&ID_clanek=1427&rubrika_ID=4 . To jen tak v souvislosti s tímhle http://www.novinky.cz/ekonomika/225356-podvodnici-vydelavaji-na-nevinnych-srazkach-lyzaru- . Suhrendorf dobře známe

Vcera jsem se byl mrknout na plose a rad bych pripomnel jeden bod z nasich pravidel:
13. Je přísně zakázáno vstupovat na deštěm rozmáčenou plochu!!!
Trochu smutnej pohled na ten tankodrom

Monku,4 GB ,tak to můžeš vydat jako DVD

kola jsem sehnal taky gratis, jsou nafukovaci a měl je děda připravený na přední nápravu domácího malýho traktůrku z jawa 175.jen ted řešim krk řízení.jestli je to na ložiskách nebo jen tak.

TO boeo: hele nechces raci YEST buggy za 8490? Jeta ale v naprostem poradku a tim padem klid zadne spravovani reseni sedacky kol atd?

supr pisni jak to bude sosnu hned

green, tomex: nahravam to na web, sou toho 4GB a pad mi furt FTP, uz je tam pres polovinu. Neni to nic uzasnyho ale par dobrejch veci an strih tam je. Dam vedet co nejdriv

Na rudlikovy kola zapomen... mrkni sem http://www.kiteboarding.cz/eshop/nahradni-dily/buggy-standard-wheel.php

TO boeo: Jaký materiál budeš používat? Na kolečka sem koukal na internetu a celkem pěkný sortiment jsme našel na http://www.conezlin.cz/CZ/ tam by se dalo asi vybrat, nebo máze někdo jiný tip kam pro nafukovací kolečka.

Kategorie: ostatní
Návštěv: 100596
Dnes: 0
Online: 4
ledoveee_kladivo: hele jestli ses tam byl podivat, tak tam zadnej problem neni, proto sem si rejpnul do cadi... jak pises, je to stejne hrbolaty a nejezdime na skejtech, zadna zaschla kolejnice, zadny hrboly sme neudelali, jen sme nekde vydreli rozmacenou travu a ta doroste driv nez zacnem sekat... bez se tam teda prosim nejdriv projet a pak zhodnot jestli sme neco ponicili nebo ne, pokud pak usoudis ze ano, mas u me nejmin pivo a uz tam za mokra nikdy nepudu
tomex: ...hadat se nechci, ale myslel sem, ze tenhle sport provozujou lidi, ktery toho zas tolik neresej... samozrejme sem rad ze mame smetak a nicit ho nechci, to ale neni pripad jezdeni za mokra, neni tam co zkazit